2777
2789

یه بار تو یه کتاب خوندم وقتی قراره در یک محله ای یک کسب و کاری رو شروع کنید باید ببینید نیاز اون محله چیه 

ببین تو محله ای که میخوای شروع به کار کنی چه جور مغازه ای نیست که نیاز مردم هستش 

🌙🌸🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوست دارم ماهی فروشی بزنم فکرمیکنم میگیره

روزی از روزها ،شبی از شب ها ،خواهم افتاد و خواهم مرد ،اما می خواهم هر چه بیشتر بروم .تا هرچه دورتر بیفتم ،تا هرچه دیرتر بیفتم ،هرچه دیرتر و دورتر بمیرم .نمی خواهم حتی یک گام یا یک لحظه ،پیش از آن که می توانسته ام بروم و بمانم ،افتاده باشم و جان داده باشم ،همین .

من تو سرم انلاین شاپ لباس بچه اس

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

لباس زیر و لباس بچه هر اتفاقی بیفته مردم مجبورند خرید کنن چه گرونی ،چه کرونا .... ولی وسایل منزل و پوشاک بزرگسالان، لوازم تحریر مخصوصا فانتزی جز ضروریات نیست.

چون لباس زیر مجبورند چندوقت یبار نو کنن ،و لباس بچه هم چون بچه هی در حال رشد هست مجبورن براش لباس بگیرن حتی شده از مایحتاج خودشون میزنن برای بچه شون خرید میکنند

محله هم حتما بسنجید

ان شالله پر روزی باشید