2777
2789
عنوان

دیدین یه سریا چه نفوذ کلامی دارن

219 بازدید | 13 پست

حقیقتا همیشه به این جور ادما حسودیم میشه که چجوری هر جا میرن بانک،دانشگاه،دکتر همه جا کارشونو راه میندازن یعنی یه جوری حرف میزنن هیشکی رو حرفشون چیزی نمیگه نمیدونم کاریزما دارن یا فن بیان ولی خیلی دیدم ادمای اینجوری هرجا کارشون گیره یه جوری با اون طرف حرف میزنن کارشون انجام میشه بعد من همیشه اینجور وقتا بهم میگن امروز دیگه فلان کارو انجام نمیدیم برو یه روز دیگ بیا،سیستم قطعه،ما فلان چیز و نداریم

واقعا اعصابم خورده نمیدونم مشکل از چیه،یا خوش شانسیه یا واقعا یه ترفندیه که من بلد نیستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم با لباس اداری هر جا میرم فک میکنن خیلی سمت بالایی دارم زود کارمو راه میندازن ،😂 اون روزی رفته بودم جایی خیلی شلوغ بود بعد آقاهه گفت خانم شما بفرمایید جلو یکی از مراجعین آقا بهش برخورد گفت مثل اینکه تشخیص دادن شما اولویت دارید نسبت به بقیه 😁

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم♥️
منم با لباس اداری هر جا میرم فک میکنن خیلی سمت بالایی دارم زود کارمو راه میندازن ،😂 اون روزی رفته ب ...

فکر کنم منم باید به دست لباس اداری بخرم😂

نفوذ کلام از سر ایمان و تحور و خودباوری و البته فن سخنوری ارزشمنده...

اگر نه افرادی که با تظاهر و رشوه و آشنابازی و... کارشون راه می‌افته که قبطه خوردن ندارند!