سلام خانمابچم ۹ماهشه گوشش عفونت داره شکمش زیادکارمیکنه دیشب بردمش متخصص کدی لاکت وآموکسی کلاوپودری بهش داده وسرماخوردگی هم داره الان خیلی زیادشکمش داره کارمیکنه دسترسی به دکترمتخصص ندارم چیکارکنم ازچی میونه باشه یعنی بخاطرعفونتش یاداروهاگیج شدم خیلی ناراحتم
امیدوارم توی زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشید، همه چیز خوب و درست و سرجاش باشه، اما اگر خدای نکرده یه وقت گره کوری خورد به زندگیتون، خدا رو قسم بدید به ناامیدی حضرت عباس.. لحظه ای که کنار نهر علقمه.. یه چشمش به مَشکی بود که دیگه آبی نداشت و چشم دیگه اش به خیمه ها بود که دیگه روی رفتن به سمت بچه ها رو نداشت.. خدایا به حقِ دست گیرِ بی دست هیچ کس رو ناامید نکن..
بخاطر مریضیه دیگه موز یا اب هویچ شوید پلو یا هویچ پلو با ماست بده اب جوشیده شده بده
ممنون عزیزم جواب دادی آب هویج عیبی نداره بهش بدم
امیدوارم توی زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشید، همه چیز خوب و درست و سرجاش باشه، اما اگر خدای نکرده یه وقت گره کوری خورد به زندگیتون، خدا رو قسم بدید به ناامیدی حضرت عباس.. لحظه ای که کنار نهر علقمه.. یه چشمش به مَشکی بود که دیگه آبی نداشت و چشم دیگه اش به خیمه ها بود که دیگه روی رفتن به سمت بچه ها رو نداشت.. خدایا به حقِ دست گیرِ بی دست هیچ کس رو ناامید نکن..
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
[QUOTE=330700920]ممنون عزیزم جواب دادی آب هویج عیبی نداره بهش بدم [/QUOTEخواهش میکنم نه دیگه ...
تاالان که نداشته بنظرتون اسهالش مال عفونت گوشش هست یاازچیزای دیگه هم میشه
ی ویروس امده که عفونت گوش گلو اسهال استفراغه میتونه واسه دندوناش هم باشه نگران نباش عزیزم خوب میشع ...
باشه عزیزم ممنون لطف کردی که جواب دادی تشکر