2777
2789

فردا تولدمه 

اکس ......م پیام داد تبریک گفت 

بعد من ۹ تا پیام دادم براش تازه یک ساعت پیش سین کرد تنها چیزی که گفت این بود که از این اکانتم کم استفاده میکنم برای همین دیر سین زدم! 

بعد بهش میگم تو مگه نگفتی کات کنیم واسه آیندم خوب نیست؟ در میاد میگه یه تبریک گفتن که چیزی نیست 

کلا پیاما رو دو طرفه پاک کردم بعد بلاکش کردم دوباره از بلاکی درش آوردم  

دلم میخواد بهش فحش بدم و بلاکش کنم 

شما بگین چیکار کنم عصبانیتم بخوابه؟ روانی شدم به خدا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام

بلاکش کن کلا شمارشو پاک کن از همه شبکه های اجتماعی بلاکش کن که مجدد با پیام دادن حالتو خراب نکنه

اگر برای خودت ایندت ارزش قایلی الان همین کار بکن حتی میتونی سیمکارتت عوض کن و کل شبکه های مجازیتم با شماره جدیدت بیار بالا و کلا پاک کن همه چیزتو والا لیاقتت همینه که هر ازگاهی بیاد و ذهنتو پرت کنه

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم
بهش گفتم گوه خوردی که پیام دادی  خوبه؟

نه بی ادبی نکن

بلاک کنی و کارای یکه گفتم بکنی خودش از صد تا فحش بدتره

بعد بیا بشین برنامه ریزی کن برا یایندت از سال جدید یهزندگی جدید بساز برای خودت  قدر خودت بدون با هر کسی نشست برخواست نک اکس نکس مکس و این مزخرفات رو بریز دور خودتو بالا بکش از هر نظر درک شعور انگیزه ایده مالی شخصیتی عاطفی

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم