2777
2789
عنوان

لب شکری دارم

238 بازدید | 12 پست

لب شکری دارم

تا الان ک ۱۸ سالمه چن تا جراحیم انجام دادم ولی جاش هنوز هستت

اعتما بنفسمو از دست دادم حس میکنم زشت ترین دختر دنیام و هیچوقت نمی تونم ازدواج کنم

ولی اطرافیانم زیاد این طرز فکرو ندارن بغیر از مامانم☹

برو لیزر 

ردش بره

دوستمم داره .. یکم چاله داشت 

رفت بوتاکس کرد

اگر مدت کمی میام در حال خوندن کتاب ها هستم .. در حال رشد هستم "روح " ام را بازسازی میکنم "جسمم را اماده میکنم تا زخم هایی که بهم وارد شده را ابیاری بدم .. در حال رفتن هستم..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چاله لبش کلا  درست شد؟؟

اره یکم درست شد

اگر مدت کمی میام در حال خوندن کتاب ها هستم .. در حال رشد هستم "روح " ام را بازسازی میکنم "جسمم را اماده میکنم تا زخم هایی که بهم وارد شده را ابیاری بدم .. در حال رفتن هستم..
خطش و چاله ش هم مونده  باورت میشه دیگه خجالت میکشممم برم دکتر از مامانم از باباممم

دختر همسایه ما لبش مث شما بود 

برای اون بنده خدا کاملا کوتاه بلند بود دو طرف بریدگی لبش عمل کرده 

ژل زده هم لباس هم ب خط وسطی ک افتاده 

اتفاقا باارایش اصلا معلوم نیس خودتم زیاد حساس شدی 

ی کوچولو بهش رسیدگی کن درست میشه

هر وقت تو سایت اسممو دیدی جان من ی صلوات 

دختر همسایه ما لبش مث شما بود  برای اون بنده خدا کاملا کوتاه بلند بود دو طرف بریدگی لبش عمل کر ...

منم اگ بشه  ژل میزنم کاشش درست شه 

ولی اصلا اهل آرایشم نیستم دوس ندارم برم جلو آینه

منم اگ بشه  ژل میزنم کاشش درست شه  ولی اصلا اهل آرایشم نیستم دوس ندارم برم جلو آینه

بزن عزیزم 

اصلااا خودتو ناراحت نکن 

ی برق لبم ک ب لبات بزنی اون دیگ ب چشم‌نمیاد سعی نکن تمرکز تو بزاری روی اون 

هر وقت تو سایت اسممو دیدی جان من ی صلوات 

بزن عزیزم  اصلااا خودتو ناراحت نکن  ی برق لبم ک ب لبات بزنی اون دیگ ب چشم‌نمیاد سعی نکن ...

سعیو میکنم ک زیاد بهش توجه نکنم فقط واسم دعا کن جاش پاک شه

مرسی از راهنماییت❤