2777
2789
عنوان

اگه از یه پسر خوشتون بیاد بهش میگید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 49 پست
نه نمی‌گم.ولی چراغ سبز میدم .هیچ وقت نگو خودت

چگونه چراغ سبز میدی من یه سلام خسته نباشید میگم بهش چون تو محل کار میبینمش 😑 اونمدیکه منو ببینه میگه سلام با خنده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره میگم 

و قبلا هم گفتم و رل زدیم 🚶‍♀️

🚶🏾‍♀ 𝙫𝙚𝙜𝙖𝙣و حامی حقوق حیوانات و محیط زیست🤝🏿💚🌱🐑 دختر فرشته نیست، قدیسه نیست، مایه ننگ نیست، ناموس نیست، زیبایی هم به کسی بدهکار نیست، وظیفه راضی نگه داشتن کسیو هم به دوش نمیکشه،  اون یه انسانه با همه صفتای خوب و بدی که داره، اگه غیر اینو قبول داری پس مشکل داری با خودت حلش کن  -محمدرضا برخورداری- 🦕🚶如果有一天我成为这个世界的画家,我会毫不悲伤地杀死这个世界
نه بابا یه کراش ساده بود...من کلا از هرکی خوشم بیاد میگم بهش اهل نازو ادا نیستم😑😂

خخخ خوبه

عاشق باشن سخته

چون دیر فراموش میشن

.حسم گاهی خوبه میخوای سوالتو با حس ششم جواب بدم درخواست بده یک سوال بپرس  فقط یک سواللتو تتاپیکا جواب نمیدم چون چندین نفر ریپ میزنن قاطی میکنم

چجوری چراغ سبز بدیم ؟

اگه استوری می‌ذاره ریپلای کن.یه استوری که ربط به علایق اون داره پیدا کن تا اون ریپلای بزنه.حضوری ارتباط چشمی باهاش برقرار کن.گاهی بهش توجه نکن تا تشنه بشه.همیشه در دسترس نباش.

خدایا سرنوشتم را شفای انسان هایی قرار ده که در کورسوی امیدشان شفای تو را می طلبند...
چی بگم سلام خوبی من روت کراشم😂

اول کامل بشناسش بعد اگه مورد قبول ملاکات بود و واقعا ارزششو داشت برو جلو 🗿

🚶🏾‍♀ 𝙫𝙚𝙜𝙖𝙣و حامی حقوق حیوانات و محیط زیست🤝🏿💚🌱🐑 دختر فرشته نیست، قدیسه نیست، مایه ننگ نیست، ناموس نیست، زیبایی هم به کسی بدهکار نیست، وظیفه راضی نگه داشتن کسیو هم به دوش نمیکشه،  اون یه انسانه با همه صفتای خوب و بدی که داره، اگه غیر اینو قبول داری پس مشکل داری با خودت حلش کن  -محمدرضا برخورداری- 🦕🚶如果有一天我成为这个世界的画家,我会毫不悲伤地杀死这个世界

من از یکی خوشم میومد همکلاسی بودیم بعدا فهمیدم اونم از من خوشش نیومد آنقدر نگفت و نگفتم با یکی دیگه ازدواج کردم 

آهنگ عاشقانه می‌فرستاد میگفتم منظوری داری می‌گفت نه 

استیکر رمانتیک می‌فرستاد می‌گفت منظوری ندارم ....های...

خدایا تو بنده ی خوب زیاد داری اما من خدایی جز تو ندارم...مراقبمون باش.
چجوری بشناسم طرف یه مغازه داره در محل ما من حتی اسمش هم نمیدونم فاک😑😂

شعت 🙁🦦

پیج اینستاش میتونی پیدا کنی؟ 🚶‍♀️