2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افرین🤌 چیکار میکردی ورزش رژیم چی

رژیم فینسک ۱۶ ساعت فقط آب میخوری بعدش ۲ تا تخم مرغ ابپز سینه مرغ و هویج ابپز اینا میشه خورد با روزی دوساعت ایروبیک نیم ساعت پیاده روی

اتفاقا اصلا تبریک نداره اسی بدنت رو داغون کردی فقط !!! تعجب می‌کنم از اینایی که تبریک میگن 😑😑

سنش کمه

طبیعیه که متابولیسمشم بالا باشه و سریعتر کم کنه

آره آجیا، کلوچه سنتی فومنه😍بخدا کلوچه فومنههه
اتفاقا اصلا تبریک نداره اسی بدنت رو داغون کردی فقط !!! تعجب می‌کنم از اینایی که تبریک میگن 😑😑

اتفاقا رژیم فستینگ اصولی ترین رژیمی هستش که وجود داره و همه ی دکتر ها تاییدش کردن 

خانوم دکتر آینده ام شایدم پرستار🥺😁حامی زن زندگی آزادی ✌ دختر آریایی ام از نسل اسطوره های ایران عزیزم #مهسا#نیکا#مهرشاد#حمیدرضا#سارینا و ...🤍 طرفدار صلح در سراسر جهان 🌱اتـحـاد رود هـایـیـمـ ، دریـایـیـمـ 😎 #توماج صالحی 🤍 اگه باهام مخالفی ریپلای نکن چون ممکنه بشورمت و بذارمت اونور   
سنش کمه طبیعیه که متابولیسمشم بالا باشه و سریعتر کم کنه

ولی بازم منطقی نیست سه هفته ۷ کیلو کم کردن ..اینطوری عوارض داره و زود هم وزن برمیگرده کاهش وزن باید اصولی و آهسته  و پیوسته باشه