2777
2789
عنوان

سلام راهکار برای زایمان می‌خوام

257 بازدید | 28 پست

سلام دوستان راه حل بدین چطور زود زایمان کنم خسته شدم ...سی و هشت هفته و شش روزم ..خیلی اذیتم دیگه از شهرستان اومدم مشهد ...خونه مامانم طولانی شده راحت نیستم دیگه می‌خوام زود بزام..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو زایشگاه بزا دیگه😂

نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت❤...این عشق بماند تا ابد در قلبت امااانت ❤ تویی ماهم پریزادم نه یک دل که صد دل به تو دادم ❤بدان که در بند تو  باشم آزاد آزااادم ❤

من که دو تا بچمو به محض اینکه معاینه میشدم فرداش بدنیا میومدن همین هفته شما برو دکتر معاینه کنه شاید برای شما هم اثر داشته باشه

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی

تیکرت که 3 هفته مونده هنوز

زور که نمیشه زایید😂

شهرزاد : اگه دوسش دارین حفظش کنین با چنگ و دندون. چون زمان که می گذره هیچ چیز سخت تر از،از دست دادن کسی نیست که برای از دست ندادنش باید با جون و دل می جنگیدین                                          🥰🥰🥰پای تو که وسط باشدانتظار شیرین می شود …!🥰🥰🥰
چ راحت از زاییدن حرف میزنی دوست عزیز 

این اخراش خیلی سخته ..کشاله رونم انقد درد می‌کنه نمیتونم راه برم ..نفسم بند اومده ..خونه مامانم با دوتا بچه ..اینجام برو بیا زیاد ..خسته شدم 

دقیقا منم دخترم معاینه شدم زاییدم فرداش ..راست میگی ها

خوب برو بیمارستان معطل نکن انشاالله به سلامتی زایمان کنی بچه سومته؟ منم سومیه دو سه هفته دیگه برای منم دعا کن منم طبیعی ام

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی