2777
2789
عنوان

سلام راهکار برای زایمان می‌خوام

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 28 پست
خوب برو بیمارستان معطل نکن انشاالله به سلامتی زایمان کنی بچه سومته؟ منم سومیه دو سه هفته دیگه برای م ...

اره عزیزم ...چطوری برم دهانه رحمم فقط یک سانت باز شده برم میگه انقباض نداری چرا اومدی ؟چیزی نمیگه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم ...چطوری برم دهانه رحمم فقط یک سانت باز شده برم میگه انقباض نداری چرا اومدی ؟چیزی نمیگه&nb ...

آره تا درد نداشته باشی بستری نمیکنن

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
این آخری آدم خیلی خسته میشه من واقعا حوصلم سررفته ...

آره من با اینکه استرس زایمان دارم ولی همش میگم کاش این دو سه هفته هم زودتر تموم بشه انشاالله به سلامتی زایمان کنیم

آره من با اینکه استرس زایمان دارم ولی همش میگم کاش این دو سه هفته هم زودتر تموم بشه انشاالله به سلام ...

من شبا خواب ندارم ..کشاله رونم درد می‌کنه ..دو روزم هست سوزش ادرار دارم نمی‌دونم چرا ...سنگین شدم اساسی

من شبا خواب ندارم ..کشاله رونم درد می‌کنه ..دو روزم هست سوزش ادرار دارم نمی‌دونم چرا ...سنگین شدم اس ...

منم همینم برای سوزش ادرار دکتر برو شاید عفونت داری

زیاد تاریخ زایمانمون فرق ندارع...تاریخت با سنو انتی یکیه ؟بزای من تاریخ پریودی زده ۷ فروردین اما سنو ...

من نه فرق نداره تا الان همش گفته ۱۵ فروردین ولی اگه مثل دو تا بچه دیگه بشه همون اول دوم فروردین میشه