2777
2789
عنوان

سونوگرافی سینه کسی انجام داده ؟

1668 بازدید | 29 پست

من دو هفته بود ک سینه چپم تیر می‌کشید دکتر قلب هم رفتم سالم بود بعد قسمت راست سینه چپم اول تیرمیکشید برای چند ثانیه و خوب میشد حالا قسمت چپش تیر میکشه و یجور داخلش انگار سوزش داره حالا رفتم دکتر معاینه کرده میگ ی چیز برامدگی داره اون قسمت ولی تو سونو سالم بود و مشکلی نداشت دکتر سونو هم گفت نمیخاد ماموگرافی هم بری خیلی نگرانم چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خیلی جالبه 

دقیقا راه ها ی دو سال پیش منو رفتی 

منم اول فکر میکردم قلبه اکو هم رفتم . 

بعد که سونو رفتم گفت زایده ای هست که برو پیگیر شو . 

رفتم پیش متخصص جراحی عمومی 

فقط گفت شش ماه دیگه سونوی مجدد بده 

قرص ویتامین ای و گل مغربی هم داد همین 

اگه بافت سينه ها شل باشه سونو دقتش كم ميشه اما سينه هايي كه بافت سفت و جمع دارن سونو دقتش خوبه و نيا ...

بافت سینم ن خیلی شله ن خیلی سفت معمولیه سنمم ۳۰ گفتن ماموگرافی نمیذارن

عزیزم خیلی جالبه  دقیقا راه ها ی دو سال پیش منو رفتی  منم اول فکر میکردم قلبه اکو هم رفت ...

بعد شش ماه رفتم سونوی مجدد گفت کیست های متعدد توی سینه ها بخصوص سینه چپ داری 

گفت خطری ندارن فقط سالی یکبار چکاب بده . 

خیلی نگران بودم . خانم دکتر سونو گفت خیلی عادیه از هر سه خانم که اینجا سونو میشه یک نفر اینا رو داره .‌

عزیزم اینم بگم من چند ماه بود بچه ام رو از شیر گرفته بودم ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 

عزیزم خیلی جالبه  دقیقا راه ها ی دو سال پیش منو رفتی  منم اول فکر میکردم قلبه اکو هم رفت ...

سونو ب تنهایی رد میکنه زبونم لال بیماری های دیگه رو ؟ شماهم تیرکشیدن سینه و سوزش داخلش داشتین؟

جدی گلم الان حالت چطوره خوب شده سی‌نت سونو دوباره دادی؟

خانمی در ادامه توی یک پست دیگه نوشتم . 

آره درد خاصی دیگه ندارم 

مخصوصا از وقتی فهمیدم از قلب نیست و از کیست هست 

چون استرس ندارم دیگه درد هم نمیکنه خدا رو شکر 

یا درد کنه نزدیک تایم ماهیانه که اونم برام مهم نیست . 

بافت سینم ن خیلی شله ن خیلی سفت معمولیه سنمم ۳۰ گفتن ماموگرافی نمیذارن

با توجه به شرايطت و اينكه شيردهيم داري نياز به مامو نيست فقط شش ماه ديگه سونو مجدد بكن و بچه رو هم از شير بگير

سونو ب تنهایی رد میکنه زبونم لال بیماری های دیگه رو ؟ شماهم تیرکشیدن سینه و سوزش داخلش داشتین؟

بله قشنگ جوری تیر میکشید که حس میکردم از قلبمه خیلی استرس می‌گرفتم 

سوزش که الآنم همیشه از چند روز قبل تایم ماهیانه دارم .