2777
2789
عنوان

دوستان شوهرم بازهم دروغ میگه

272 بازدید | 6 پست

امروز رفتم اتفاقای تو تاریخچه گوگل ساعت 2و5 دقیقه دیدم سایت منو یه رستوران اومد و سیب زمینی سفارش داده بود انگار. بعد به من گفته بود سرکارم. من 2و25 دقیقه دیدم پیامش میدادم یه تیک می‌خورد زنگش زدم دیر جواب داد وقتی جواب داد گفت ماموریت اومدم بازدید همه جا سکوت بود هیچ صدایی نبود بعد گفتم شاید گرسنش بوده رفته سیب زمینی خورده بعد ک اومد گفتم کجا بودی گفت اداره گفتم اها فکرکردم ماموریت بودی منطقه اطراف کافه را گفتم گفت نه بعد همیشه 3 نهایت 3وربع میومد 10 دقیقه به چهار اومد خیلی ناراحتم تو روش بیارم یا نه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اول ازدواج همش چت میکرد با بقبه

خب عزیزم 

اینجوری با شک و ابهام و درگیری دائمی فکری که زندگی نمیشه 

باهاش جدی صحبت کن بگو نمیشه دائم نگران زندگیم باشم 

همونطور که تو به من اعتماد داری منم باید با اعتماد زندگی کنم 

🥰                 

سلام دوستان

من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی هستم و فرصتی برام باقی نمونده 

باید ۱۰۰ تا زوج که در ۵سال اول ازدواجشون هستند، هم زن و هم شوهر پرسشنامه یک ربع عه‌ای رو جواب بدن

ممنون میشم اگر شرایطش رو دارید این رو برای همسرتون هم بفرستید🪻⚘️

https://survey.porsline.ir/s/hDS7eXu#?ref=te

اگرم مایل باشید می تونید ایمیلتون رو بذارید تا نتایج براتون ارسال بشه💕