کره 100 گرم
روغن جامد 100 گرم( یا 200 گرم کره)
زرده تخم مرغ پخته 4 عدد
نمک 1 پنس
وانیل کمی
پودر قند 80 گرم
آرد 300 تا 320 گرم
مارمالاد یا ژله مغزی
عسل و مغزهای دلخواه و شکلات برای روی شیرینی
کره و روغن و پودر قند رو با هم مخلوط میکنیم بعد زرده ی تخم مرغ پخته شده و رنده شده رو اضافه میکنیم بعد نمک و وانیل رو اضافه میکنیم بعد آرد رو کم کم اضافه میکنیم تا حدی ک ب دست نچسبه و خمیر لطیفی بدست بیاد. خمیر نباید زیاد ورز داده بشه و به روغن بیفته. اگر به روغن بیفته بعد از پخته شدن خشک میشه. بعد خمیر رو توی مشما میزاریم وباز میکنیم و به مدت نیم ساعت داخل یخچال میزاریم. بعد ک از یخچال در آوردیم با وردنه به قطر 3-4 میل باز میکنیم و قالب میزنیم. فر رو گرم میکنیم بعد شیرینی ها رو به مدت 20 دقیقه با حرارت 160 الی ۱۸۰ درجه میپزیم بعد از پخته شدن روی شیرینی رو عسل میزنیم و با مغزها و شکلات تزیین میکنیم.