2777
2789
ماشاالله چه فعاله  ماشاالله

فضوله‌خواهر فضول😅

البته اکثرا بچه های دوم زودتر همه چیز رو یاد میگیرن

من پسر اولم هشت سالشه انقدر جلو‌این بچه چهاردست و‌پا رفت اینم یاد گرفت،انقدر حرف میزنه باهاش بازی میکنه اینم فضول شده،،هرچیزی که میدونه این دوست داره میگیره دستش میشینه رو مبل اینم برای اینکه بتونه ازش بگیره بلند میشه ،،انقدر افتاد و تلاش کرد که راه افتاد😂،،زحمت اینا دیگه با من نیست

غذاهم تا یه چیزی واسه داداشش میارم اینم میره باهاش میخوره

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
خداحفظشون کنه عزیزم دو قلو واقعا توان روحی و جسمی بالایی میخواد

فداتشم به همچنین

آره والا الان ۱۵ ماهگیشونه باشوهرم صحبت میکنیم نمیدونم این سال چجور گذشت تو فک کن شب سرمو میذارم روبالش بچه بخوابونم پاشم یکم اطرافو جمع کنم جوری خسته میشم سرمو میذارم صبح چشامو باز میکنم

https://like.timefriend.net/17104097063508730

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از شش ماهگی سینه خیز میرفتن پسرم زودتر شروع کرده بود ولی دخترم یکم دیر  غذاشو مقوی کن من یه اس ...

عالی شات گرفتم حتما درست میکنم👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰
ن اذیتش نکن بخواد خودش برمیگرده میره برا من دقیق بعد هفت ماهگی دخترم برگشت سینه خیز وایمیستادا تکون ...

پس صبوری میکنم😶‍🌫️

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰
عالی شات گرفتم حتما درست میکنم👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

برای سیب زمینی هم درست میکنی یکم کره زیاد بزن دو قاشق هم بخوره بمب انرژی بشه

فضوله‌خواهر فضول😅 البته اکثرا بچه های دوم زودتر همه چیز رو یاد میگیرن من پسر اولم هشت سالشه انقدر ...

ای خداااااااا😍😍😍😍😍😍😍

اره منم همیشه به شوهرم میگم این دومی رو بزرگ میکنه 😂😂😂 منم خواهرمو  بزرگ کردم

فداتشم به همچنین آره والا الان ۱۵ ماهگیشونه باشوهرم صحبت میکنیم نمیدونم این سال چجور گذشت تو فک کن ...

واقعا سخته من شبا بیهوش میشم به شوهرم میگم خرگوشی بخواب بچه صداش درومد بیدارم کنی😁اخرشم خودم پامیشم و شوهرم اصلا متوجه نمیشه

پس صبوری میکنم😶‍🌫️

بچه ات هرچی دیر تر حرکت کنه به نفع خودشه و توئه چون استخوان هاش کمتر فشار میاد محکمتر میشه اصلا عجله نکن 

دختر من دیر راه رفت بدنش مقاوم تره 

پسرم عجله داشت هم بدغذا هست دائم مریضه زمین میخوره رنگش میپره از بس بیجونه حالت تهوع اینا میاد کبود میشه فلان 

ولی ماشالله دخترم اصلا میخوره زمین گریه هم نمیکنه چون بدنش خوب جلو اومده هم همه چی میخوره دیرتر خودشو تکون داد

با نشاسه درست کن اسهال نمیشه

نشاسته رو بجای آرد برنج بزنم یا کلا اونم یه مقداری اضافه کنم؟

برای سیب زمینی هم درست میکنی یکم کره زیاد بزن دو قاشق هم بخوره بمب انرژی بشه

عزیزم من اینو بلد نیستم طرز تهیشو برام بذار اگه میتونی

واقعا سخته من شبا بیهوش میشم به شوهرم میگم خرگوشی بخواب بچه صداش درومد بیدارم کنی😁اخرشم خودم پامیشم ...

ن من شوهرم شبا من جوری میخوابم متوجه نمیشم شوهرم شیر اینا براشون درست میکنه 🤪🥰

بچه ات هرچی دیر تر حرکت کنه به نفع خودشه و توئه چون استخوان هاش کمتر فشار میاد محکمتر میشه اصلا عجله ...

چه جالب نشنیده بودم👏🏻👏🏻👏🏻

ن من شوهرم شبا من جوری میخوابم متوجه نمیشم شوهرم شیر اینا براشون درست میکنه 🤪🥰

خوشبحااااااااااااااالتتتتتتتتتتتتت😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂