2777
2789

دوستان من 17سالمه مجردم تو ی سال فقط س بار پریود میشدم رفتم دکتر متخصص زنان سونو دادم گفت تنبلی داری قرص ویگتانوس بم داد گفت چهار ماه بخور بعد دوباره بیا پیشم من تقریبا دوماه خوردم اما اصن پریود نشدم 

ی دکتر دیگه خیلی تعریفشو شنیدم رفتم پیش اون البته اون متخصص نبود تو درمانگاه کار میکرد ماما بود اون سونومو دید گفت تنبلی نداری هورمونات بهم ریخته از رو سونو بهم ریختن هورمونا دیده میشه ؟

قرصاشو دارم مصرف میکنم و پریود هم شدم با داروهاش

تنبلی تخمدان با سونو و ازمایش مشخص میشه عزیزم

یه پکتر انتخاب کن و بااون ادامه بده دست این دکتر اون دکتر چرخیدن خودتو سردرگم میکنه

اگه تهرانی ۸۸۲۰۲۱۰۱دکتر افسانه محمدزاده عالی هفت ساله بیمارشم و راضیم روزای زوج دو بع بعد زنگ بزن خیلی دیر نوبت میده و بیمار جدید میگیره خیلی باید منتظر باشی ولی ارزششو داره

خانواده من 🫀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ارثی دارین تنبلی ؟  تنبلی چجوری اتفاق میوفته با این سن کم ؟

منم دارم، ارثیه.

اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقه‌شو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک می‌زنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه می‌پذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.
تنبلی تخمدان با سونو و ازمایش مشخص میشه عزیزم یه پکتر انتخاب کن و بااون ادامه بده دست این دکتر اون ...

این دکتر عالیه منم پیش ایشون میرم

اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقه‌شو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک می‌زنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه می‌پذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.

وزنتو کم کن شیرنیجات و قند مصنوعی و سردیحات رو بزار کنار و پیاده روی کن چون مجردی قرص ال دی بهت بدن فک کنم بخور ۶ ماه اینا پریودت منظم میشه از الان جلوشو نگیری مثل من بعد عروسی گرفتار میشی

خودت گل .....  پیرهنت گل.....
عزیزم ❤️ ایشالا مشکل نباشه برات 🌷 فک میکردم فقط بزرگا میگیرن

من تازه متوجه شدم خیلی ترسیدم بعضیا خیلی وحشتناکش کردن میترسم رو ظاهرم تاثیر بذاره هر چند دکترم گفت خیلیا دارن و مهم نیست ولی واقعا میترسم.

ارثی دارین تنبلی ؟  تنبلی چجوری اتفاق میوفته با این سن کم ؟

نه ارثی ندارم

الان گیج شدم نمیدونم تنبلی دارم یا هورمونام بهم ریخته بهم ریختگی هورمون از رو سونو دیده میشه ؟

وزنتو کم کن شیرنیجات و قند مصنوعی و سردیحات رو بزار کنار و پیاده روی کن چون مجردی قرص ال دی بهت بدن ...

الان تنبلی دارم یا هورمونام بهم ریختهه؟

گیج شدم ی دکتر گفت تنبلی داری یکی گفت هورمونات بهم ریخته

تنبلی تخمدان با سونو و ازمایش مشخص میشه عزیزم یه پکتر انتخاب کن و بااون ادامه بده دست این دکتر اون ...

شهریارم کجای تهرانه ؟

عکس سونومو بزارم میتونین شما متوجه بشین تنبلی دارم یا ن