2777
2789
عنوان

امروز پسرم حرف از مردن زد خیلی نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 792 بازدید | 42 پست

چرا تاپیک پارسال امده بالا باز 😄😄😁

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
مهم نیست همه بچه ها از این حرفا میزنناحتمالا از کسی یا چیزی شایدم یه فیلم از مراسم ختم و ... دیده و ...

اون موقع که ازم پرسید خیلی ترسیدم به هم ریختم ولی تا چند وقت پشت سر هم صلوات می‌فرستادم آیت الکرسی می‌خوندم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا الان دوبار گفته از مدرسه اومد که این سوال رو پرسید از استرس و نگرانی دو ساعته دارم گریه میکنم

امان ازین بچه ها،پسر منم ۵ سالش که بود دو روز پشت سرهم کارش شده بود گریه زاری مامان منو تنها نزاری من گریه میکنم،من که آرومش میکردم ولی خودم تا یه هفته منتظر ازراعیل بودم😂 

اتفاقا معلومه پسر شما خیلی باهوشه 

بچه هایی ک به بعد دیگه زندگی فک میکنن بچه هایی هستن ک انسانیت بالایی دارن و حق خوری در اینده ندارن 

تقویتش کن و براش توضیح بده ک بعد مرگ فقط جسم میمیره و توهمیشه زنده میمونی مثل فلان پدر بزرگ مادر بزرگ 

و بهش بگو من دوست دارم مرد شدنتو ببینم این حرفا ناراحتم میکنه ولی اگه سوالی ک جوابشو بدونم حتما جوابتو میدم

اون موقع که ازم پرسید خیلی ترسیدم به هم ریختم ولی تا چند وقت پشت سر هم صلوات می‌فرستادم آیت الکرسی م ...

نگران نشو ...

منم یادمه بچه بودم از این حرفا میزدم مامانم میگفتم دلم میشکنه نگو 💔🙃

بچه آن معنی یه سری چیزا رو تازه میفهمن واسه همین خیلی درموردش حرف میزنن 

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥

اتفاقا معلومه پسر شما خیلی باهوشه بچه هایی ک به بعد دیگه زندگی فک میکنن بچه هایی هستن ک انسانیت بالا ...

خیلی براش توضیح دادم همون موقع که خودش قانع شد دیگه هم حرفی نزد ولی خودم خیلی ترسیدم بخدا از خواب و خوراک افتادم خداروشکر از این موقع دیگه حرفی نزد 

نگران نشو ...منم یادمه بچه بودم از این حرفا میزدم مامانم میگفتم دلم میشکنه نگو 💔🙃بچه آن معنی یه سر ...

مادر نفسش به بچش بنده من که دعواش میکنم به می‌شینم گریه میکنم دوست ندارم از این حرفا بزنه چون خیلی میترسم اتفاقی بیفته 

مادر نفسش به بچش بنده من که دعواش میکنم به می‌شینم گریه میکنم دوست ندارم از این حرفا بزنه چون خیلی م ...

نگران نباش

نگرانی ات عادیه ها ولی الکیه ...

میدونم مامانا چقدر بچه هاشون رو دوست دارم 

خودم ناخواسته مامانم زیاد اذیت کردم ولی اگر کوچکترین اتفاقی بیفته مامانم دیوونه میشه و نگرانی اش عذابم میده 😔💔

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥