2777
2789

بستگی به خودت داره. اگه اهل شیرینی پزی و پیتزا و این چیزایی فردار بخر

رومیزی اگه میخری حواست باشه شعله ها خیلی نزدیک نباشن که واسه روزای مهمونی اذیت نشی. ۵ شعله بخر

مگر چند بار به دنیا آمده ایم/که این همه میمیریم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر خونه مال خودته رو میزی اگر مستاجری اول خونه را بگیر شاید گاز رو میزی داشته باشه

خونه مادرشوهرمه قدیمی کابینتاش کمه شوهرم میگه برات گازمیخرم کابینتی نمی‌دونم بخرم قشنگیه یانه

لطفابرای شادی روح برادرم امیرحسین جان یک صلوات میفرسین🙏
بستگی به خودت داره. اگه اهل شیرینی پزی و پیتزا و این چیزایی فردار بخر رومیزی اگه میخری حواست باشه ش ...

خب من توی تستردرست میکنم بیشتراستیل دوستدارم 

خونه مادرشوهرمه قدیمی کابینتاش کمه شوهرم میگه برات گازمیخرم کابینتی نمی‌دونم بخرم قشنگیه یانه

من گاز خودم فر هستش البته ۱۰ سال پیش خریدم از فر هم در حد متعادل استفاده میکنم

ولی الان گاز فر خوب گرونه

خونه خودتم که نیست یه چیز معقول و کار راه انداز فعلا بخر بعدا خونه خودت رفتی بهترین را بخر

خب من توی تستردرست میکنم بیشتراستیل دوستدارم 

اگه تستر جواب میده برات خب رومیزی بخر. من چون مهمون زیاد خونم میاد با تستر به مشکل میخورم. مثلا مهمون میاد میخوام پیتزا درست کنم ولی تستر اندازه ۲ تا پیتزا جا میگیره. یا مثلا ماهی شکم پر میخوام بذارم بیشتر از ۲ تا ماهی جا نمیگیره

مگر چند بار به دنیا آمده ایم/که این همه میمیریم؟
اگر خونه مال خودته رو میزی اگر مستاجری اول خونه را بگیر شاید گاز رو میزی داشته باشه

کابینتاش قدیمی فلزیه دادم رنگ زدن بهتر شده مادرشوهرش میگی خرج نکنین ک اگر کابینت بزاری من یک قرون نمی‌دم چون میخام این خونه کلنگیه بسازن بفروشن حالا موندم چکارکنم

گاز فردار نخر اصولا فرهای گاز فردار مفت نمی ارزه 

الان تکنولوژی بالا رفته درسته فر برقی خیلی بهتر از فر اجاق گازه

فن داره تنظیم دمای خیلی خوبی داره

در حد معوملیه فر اجاق گاز 

کابینتاش قدیمی فلزیه دادم رنگ زدن بهتر شده مادرشوهرش میگی خرج نکنین ک اگر کابینت بزاری من یک قرون نم ...

یه رو میزی بخر نهایت کابینت براش درست میکنی بعدا خونه را بکوبن گاز و کابینتت را میتونی برداری 

کابینتاش قدیمی فلزیه دادم رنگ زدن بهتر شده مادرشوهرش میگی خرج نکنین ک اگر کابینت بزاری من یک قرون نم ...

یه چیزی بگیر که بعدا بتونی با خودت ببریش

همون گاز طرح فر از همش بهتره 

اگه هم نخواستی راحت فروش میره