2777
2789
عنوان

ای پسر چرا دنبال من افتاد

378 بازدید | 20 پست

چند سال پیش پیش یه روز با عجله تو خیابون داشتم میرفتم 

اون زمان 20یا19 ساله بودم 

یه پسر 12 ساله حدودا شاید بیشتر بود نمیدونم 

از روبه رو میومد 

چشمش افتاد به من، برگشت، از همونجا دنبال اومد تا تقریبا بگم نیم ساعت دنبالم اومد، باعجله داخل شهر میرفتیم چون کارداشتیم  با خواهرم بودم و ازخونمون هم دور بود اون جا.. این ول کن نبود..تا برگشتم با عصبانیت نگاهش کردم. یه جورایی ترسید.. بنظرتون فازش چی بود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای یاد این پسر بچها افتادم که تو پارک ملت میوفتن دنبال من 😂😂😂😂😂😂😂😂یا دزد بوده یا روت کراش زده

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)                

شاید جن بود😑

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 

شاید ازت خوشش اومده می خواسته خواستگاری کنه😂🚶🏼‍♀️

اگر خوشبختی را برای یک ساعت می‌خواهید؛ چرت بزنید.🥱اگر خوشبختی را برای یک روز می‌خواهید؛ به پیک نیک بروید.🏞️اگر خوشبختی را برای یک هفته می‌خواهید؛ به تعطیلات بروید.🚗اگر خوشبختی را برای یک ماه می‌خواهید؛ ازدواج کنید.👩‍❤️‍👨اگر خوشبختی را برای یک سال می‌خواهید؛ ثروتمند بشوید💸و اگر خوشبختی را برای یک عمر می‌خواهید؛یاد بگیرید کاری را که انجام می‌دهید دوست داشته باشید...❤️
وای یاد این پسر بچها افتادم که تو پارک ملت میوفتن دنبال من 😂😂😂😂😂😂😂😂یا دزد بوده یا روت کراش ز ...

باز اونا ی سیسی میگیرن دلت خوش باشه آدمن حداقل😂🫤🪓

𝑳𝒐𝒐𝒌 𝒇𝒐𝒓 𝒂 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏 𝒕𝒐 𝒇𝒍𝒚, 𝒆𝒗𝒆𝒏 𝒘𝒉𝒆𝒏 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒂 𝒕𝒉𝒐𝒖𝒔𝒂𝒏𝒅 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏𝒔 𝒕𝒐 𝒄𝒓𝒂𝒔𝒉...!https://abzarek.ir/service-p/msg/2292394