2777
2789
عنوان

میشه بگید چجوری دوست پیدا کردین ؟

295 بازدید | 39 پست

خیلی احساس تنهایی میکنم 

فکر کنم حس خواستنی بودن خیلی شیرینه نه؟؟

هیچ دوستی ندارم یعنی هیچچچی 

همکارامم یه جوری نگام میکنن انگار زوری باهام حرف میزنن

همیشه خودم سر صحبت و باز میکنم

چون حس میکنم حرف نزنم دق میکنم ...نه مادر نه حواهر نه همسر خوبی دارم که اهل درد و دل باشن همشون حس بدی بهم میدن

جدیدا رفتم آنلاین شاپ زدم هزینه کردم بعد دیدم منکه دوسنی ندارم ازم بخره پیجم پیشرفت کنه خیلی حس بدبخت بودن دارم

بازم باید کارمو ول کنم و بتزم شوهرم مسخره ام کنه 

هیچ دوستی ندارم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱          🌱یا حضرت فاطمه🌱یا حضرت رقیه🌱یا امام حسین🌱یا حضرت عباس🌱یا امام رضا🌱یا امام زمان🌱اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هیچ دوستی ندارم تازه سنم کمه ۱۸ سالمه 

۱۱۲۲۸🤍 میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن... می‌خوام و خواستن توانستن است.... گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه .. 11228

اینو بدون همکار هیچ وقت دوست خودت ندون 

باشگاه برو 

کلاس هنری زبان آموزشی 

نیاز نیست دوست زیادی داشته باشی 

مهم این که یکی دو تا دوست خوب داشته باشی 

با همکاریهای همسرت ارتباط خانوادگی داشته باش 

اگر تو فامیل خانم خوبی می‌شناسی باهاش ارتباط برقرار کن 

دخترهای دوران مدرسه یا دانشگاه اگر می‌شناسی باهاشون ارتباط بگیر 

دوست پیدا کردن راحته اما دوست خوب پیدا کردن سخته 

گروههای پیاده روی یا کوهنوردی شرکت کن 

تو پارک محلتون 

و هزاران راه دیگ 

خیلی سخته بدون دوست  چجوری خودتو سرگرم میکنی؟

نه

ولی قبلا با دوستام بیرون زیاد میرفتیم و دور دور و .....

ولی خب الان دیگه هیچ دوستی ندارم

سرگرم هم ، باشگاه ، کلاس و ‌...

خونه فیلم میبینم ، آهنگ گوش میدم ، کتاب میخونم و ....

کلا با کسی چت نمیکنم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱          🌱یا حضرت فاطمه🌱یا حضرت رقیه🌱یا امام حسین🌱یا حضرت عباس🌱یا امام رضا🌱یا امام زمان🌱اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری🌱
اینو بدون همکار هیچ وقت دوست خودت ندون  باشگاه برو  کلاس هنری زبان آموزشی  نیاز نی ...

و اینکه دنبال دوست نباش که باهاش درد و دل کنی 

چون همچین دوستی نمیشه یکی دو روزه بشناسی و ممکن اعتماد اشتباه کار دستت بده 

دنبال کسی باش که به اخلاقیات شما بخوره و هر کسی هم نمیشه تو خونه خودمون راه بدیم 

نمی‌خوام بدبینت کنم خیلی خیانتها توسط دوستان ظاهری اتفاق میوفته