2777
2789
عنوان

دخترای گل مجرد سایت بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 1625 بازدید | 133 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه باهم شوهر شوهر شوهر شوهررر

بالشت پشمهههه شوهررررر😂🤌🏻

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

چ ربطی داره؟؟؟؟!!!!!  مگه تو خیابون یکی با یکی آشنا میشه خیابون همسریابیه؟؟؟؟؟  من گف ...

ربط داره 

اینجا قانون خودشو داره 

نمیشه که دخترا بیان قد و وزنشونو بگن شما انتخاب کنید 

ای بابا

قد و وزن واقعا؟😐

اون همه چیز نوشتم یعنی منطورم اینه خب بگن 

دوست دارن طرفشون چی باشه. 

مثلا من خودم قدم بلنده خب قطعا موقعه انتخاب همسرم ملاکم ادم کوتاه نبود 

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....   

میخوای برات ویترینم بچینن تگ قیمتم بزنن که وقتتون با پیام دادن گرفته نشه؟

اینجا هیچی، تو کوچه خیابون دنبال زن میگردی نک...😶

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

پس فردا بچه مون بپرسه 

مامان ؟؟؟ با بابا کجا آشنا شدین ؟؟ 

بگیم سایت بارداری 😐🤧 ... نمیگه بابام اونجا چه غلطی میکرد ؟😂

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨