2777
2789

تاپیکای قبلیم توضیح دادم

چن ماهه اومدم خونه بابام طلاق بگیریم اما شوهرم التماس میکرد برگردم مشاور بهم گف فرصت بده اما شرط و شرط بزار خلاصه بعد از دوماه تلاش مشاور و شوهرم، من راضی شدم 

دیروز ک رفتم پیش مشاور تا شرطام رو ب شوهرم بگم ، شوهرم از اولش ی حالت عصبی داشت و انگار از این ک با شرط میخوام برگردم مخالف بود نمیدونم چش بود

انگار اون نبود ک انقد گریه و التماس میکرد و میگف هرکاری بگی برات میکنم فقط جدا نشو

قرار شد با هر کجای شرطام مخالف بود بگه تا حلش کنیم

خلاصه با حق طلاق و حق شغل و تحصیل مخالفت کرد و مشاور کلییی باهاش صحبت کرد ک قانعش کنه، حرفای مشاور ک تموم شد شوهرم یهو پا شد گف من با همش مخالفم خدافظ

دکتر رف دنبالش برنگشت تلفنشم جواب نداد

بعدش مشاور بهم گف حالا برو اقدام ب طلاق کن

من قبلا دلم ب حال شوهرم میسوخت ک انقد التماس میکنه مشاور گفته بود اگ فرصت بدی و بعد جداشی ، دیگ این حس دلسوزی رو نخواهی داشت

اما الان بهم گف دیگ حس عذاب وجدان نداشته باش چون خودش نخواست 

اما من امروز حالم خیلی بد شده بهم فشار اورد این موضوع دیروز🥺

کاش لااقل عین آدم میموند حرفشو میزد بعد میرفت

پیش ب سوی قوی تر شدن...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سره چی به مشکل خورده بودید قبلش؟

تیکر لحظه تحویل سال🌸امیدوارم سال جدید فضول ها🐶دخالت کن ها 🦊نامردا 🐸دزدا 🦇خیانت کارها🪱 پرادعا ها 🪰 نسلشون بپوکه بگو ایشالا

درک میکنم حالتو اما شرطات واقعا چرتو پرت بودن.

منم یبار رفتم قهر شرط نذاشتم براش برگشتم روزایی ک گل و بلبل بودیم رگ خوابشو گرفتم و قشنگ تمام نقشه هایی ک براش داشتم رو پیاده کردم ، توهم اگه سیاست میداشتی برمیگشتی و کم کم خواسته هاتو برآورده میکرد

دلش نمیخواد طلاقت بده و تو داری شرط میکنی که فقط در صورتی میام که هروقت خودم دلم بخواد بدون نظر تو طلاق بگیرم.

خب حق بده بنده خدا نمیدونه چطور بگه دوستت داره و نمیخواد از دستت بده

کاربری دست یه نفره. من مسئول تمام حرفایی که میزنم هستم✋
من فکر میکنم اکثریت مردا از مشاور متنفرن دلشون میخواد مشکلات بین خودشون حل شه به مشاور نگاهِ بدی د ...

دقیقا همینه

به مشاور اعتماد ندارن

کاربری دست یه نفره. من مسئول تمام حرفایی که میزنم هستم✋
مگه نمیگی نمیخواستی برگردی؟ مشکلت چیه پس؟

من میخواستم چون مهریه کمی دارم ی حقی از زندگیم بهم بده لااقل بتونم ی خونه داشته باشم زندگی با پدرمادرم سخته برام و اینکه اینجوری بچه هامو دیگ نخواهم داشت

باباشون گفته هر جا خواستین بمونین ولی خب وقتی من جایی رو نداشته باشم مجبورم از بچه هام دور باشم

بعدم اینکه بعد از ماه ها التماس کردنش و برات میمیرم و غلط کردم، یهو پا شده با فاز منفی و مغرورانه اومدن باهام برخورد میکنه و اخرشم منو مقصر برهم زدن زندگی میدونه، حالمو بد کرده

پیش ب سوی قوی تر شدن...
ولش کن  بعدشم نباید خونتو ترک میکردی ب هیچ وجه

خودش گف برو هر چقد گفتم باید بریم پیش مشاور قبول نمیکرد و گف باید بری و جدا شیم حتی خانواده هامونم بهش اصرار میکردن قبول نمیکرد و میگف من چن سال پیش ی غلطی کردم ولی این بخاطر اون قضیه رفتارش بد شده

در صورتی ک خودش هیچ تلاشی برای جبران خطاهاش نمیکرد 

بعد از یک ماه پشیمون شد و ب غلط کردن افتاد چنان گریه میکرد و میگف برگرد  میگف میدونم من مقصر بودم بیا جبران کنم اما قبول نکردم

پیش ب سوی قوی تر شدن...
سره چی به مشکل خورده بودید قبلش؟

خیانت بدی کرده بود با ی فامیل چن سال رابطه عاشقانه داشت خانمه هم ول کن نبود اینم رفتارش با من روز ب روز بدتر میشد و قهرای طولانی یکماهه میکرد و زندگیمو زهرمار کرده بود

پیش ب سوی قوی تر شدن...