2777
2789
عنوان

شوهرم حق طلاق رو قبول نکرد و گف خدافظ

| مشاهده متن کامل بحث + 1944 بازدید | 53 پست
عزیز من  خودت داری جواب خودتو کاملا میدی که!! کسی که خیانت کنه بخشش نداره  اونم یبار نه ...

منتظر نشدم پرتم کنه بیرون ، دو سه سال پیشم خواستم طلاق بگیرم خودش با التماس و گریه زاری برگردوند ک جبران کنه، اما بقول خودش حالیش نبود چطوری باید جبران کنه و انتظارات بیخود ازم داشت ک مثلا الان ب این نتیجه رسیده ک مقصر خودش بوده و ایندفه میخواد تمامشو در اختیار من بزاره میگف میخوام نوکرت باشم

اما الانم سر خونه بنام زدن بامبول در اورده میگه تو و بابات منو دروغگو میدونید و فک میکنید نمیخوام انجامش بدم

پیش ب سوی قوی تر شدن...
منتظر نشدم پرتم کنه بیرون ، دو سه سال پیشم خواستم طلاق بگیرم خودش با التماس و گریه زاری برگردوند ک ج ...

ببین اینا همش بهونس همش فیلمه

باور نکن 

داره اینجوری تورو میترسونه که بری دنبالش خودت برگردی 

باورش نکن

همینجور بمون تا بیاد خودش 

اگه میخواست بده میداد اصلا دروغگویی و اینا همش حرف مفته  

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اینا همش بهونس همش فیلمه باور نکن  داره اینجوری تورو میترسونه که بری دنبالش خودت برگردی& ...

والا نمیدونم الان چیکار باید بکنم

دو روز پیش بهش گفتم باشه پس من شنبه میرم درخواست طلاق میدم 

حالا نمیدونم صبر کنم یا ن

بابامم ک تاحالا همش میگف برگرد بهش فرصت بده، الان ک با شوهرم سر لج افتاده بهم گیر داده زود طلاق بگیر منم عصابم خورد شد گفتم فعلا با من کاری نداشته باشین خودم میدونم کی چیکار کنم

پیش ب سوی قوی تر شدن...
والا نمیدونم الان چیکار باید بکنم دو روز پیش بهش گفتم باشه پس من شنبه میرم درخواست طلاق میدم  ...

مهریت چقدره؟ 

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

ب نرخ الان فقط نزدیک ۵۰۰ میلیون

مهرت پول بوده؟

پول و سکه

مطمئنی الان همون ۵۰۰ میشه؟ 

میتونی مهرتو اجرا بزاری؟ 

خبری نشده از شوهرت؟ 

مطمئنی الان همون ۵۰۰ میشه؟  میتونی مهرتو اجرا بزاری؟  خبری نشده از شوهرت؟

شوهرم چنباری اومد باهم رفتیم بیرون تا صبح تو ماشین میچرخیدیم حرف میزدیم اما هنوزم ب نتیجه نرسیدیم

ن من تونستم راضیش کنم خونه بزنه ن اون تونسته با محبتاش منو نرم کنه ک کوتاه بیام ازین شرطم

حالا از مشاورم وقت گرفتم بریم پیش اون راه منطقی رو نشونمون بده تکلیفمونو بفهمیم

انننقد ادعای دوس داشتن میکنه ولی حاضر نیس این شرطو قبول کنه حس میکنم بهم بی اعتماده و میترسه اگ خونه داشته باشم جدا میشم

پیش ب سوی قوی تر شدن...