2777
2789
عنوان

روزی نیست که به خودکشی فکر نکنم

320 بازدید | 31 پست

کاش مطمئن بودم دنیای بعدی نیست

کاش یه راه مطمئن داشتم که بدونم میمیرم 

میگم‌میخندم روزمرگی انجام میدم ولی دائم تو ذهنم اینه که خودکشی کنم همه چیو تموم کنم

وقتی فکر میکنم واقعا اینهمه غم و رنج برای منی ک فقط ۱۹ ۲۰ سالمه خیلی زیاده

چرا عدالت خدارو نمیبینم

از قدیمی های چند بار تعلیق شده😂
اخه میدونی با خودکشیم آروم نمیشی راحت بشی 

اگه میدونستم و مطمئن بودم بعدش عذاب نیست لحظه ای صبر نمیکردم

هرچند الانم شک دارم به دنیای بعد مرگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه میدونستم و مطمئن بودم بعدش عذاب نیست لحظه ای صبر نمیکردم هرچند الانم شک دارم به دنیای بعد مرگ

جسمت میمیره اما روحت روانت زندس درد غم رو با روح روان حس میکنی 

آقا هستم ‌🚫.          💔😔

منم همینطور دلم نمی‌خواد خودمو بکشم دوست دارم بمیرم معمولی

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!

دختر تا آخر عمر عذاب میکشی کشتن خودت کشتن نفسته خدا از هر چیزی میگذره به جز خودکشی

خدا نمیبینه چیکار کرده باهام که ارامشو تو مرگ‌میبینم؟

فقط میبینه خودمو کشتم؟

اونجوری که عالی میشد اسمشم خودکشی نبود

دپتامونم افسردگی داریم باید درمان بشیم

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!

من ۷ ۸ ماهه تحت درمانم اصلا فایده نداشته روزی ۷ تا قرص قوی میخورم

علاوه بر قرص شما باید حرف بزنی میخوایی با من حرف بزنی؟

خدا نمیبینه چیکار کرده باهام که ارامشو تو مرگ‌میبینم؟ فقط میبینه خودمو کشتم؟

هر کاری شده دختر بالاتر از مرگ نیست مرگ خیلی سنگینه اکثر کسایی که خودکشی کردن دقیقه مرگ پشیمون شدن از اطرافیان خواستن کمک کنه برگردن به زندگی اما نشده نکن زندگی خزلی بالا پایین داره خیلی اما باید دوید از نفس نیوفتاد وگرنه تمومه

کاربر ۹۵ هستم