بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی میزده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...! اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙. کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!
🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی میزده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...! اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙. کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!
من ۷ ۸ ماهه تحت درمانم اصلا فایده نداشته روزی ۷ تا قرص قوی میخورم
علاوه بر قرص شما باید حرف بزنی میخوایی با من حرف بزنی؟
وجودِ ما ابدی و بینهایته و همیشه در صُلح هست منتها ما از ذهنِ خودمون رنج میبریم نه از وجودمون....کافیه به خودمون شناخت پیدا کنیم و صدای ذهنمونو کمتر کنیم..
خدا نمیبینه چیکار کرده باهام که ارامشو تو مرگمیبینم؟ فقط میبینه خودمو کشتم؟
هر کاری شده دختر بالاتر از مرگ نیست مرگ خیلی سنگینه اکثر کسایی که خودکشی کردن دقیقه مرگ پشیمون شدن از اطرافیان خواستن کمک کنه برگردن به زندگی اما نشده نکن زندگی خزلی بالا پایین داره خیلی اما باید دوید از نفس نیوفتاد وگرنه تمومه