2777
2789
عنوان

روزی نیست که به خودکشی فکر نکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 31 پست
چرااین ۲۰ساله هااینقد ناامیدن

عزیزم ناامید نیستم

بخدا دیگه نمیکشم

خیلی کشیدم از زندگی

بیمار ک هستم 

ممکنه ی بیماری خطرناک دیگه ام داشته باشم

افسردگی شدید دارم

مشکلات جسمی ک از افسردگیمه(پای بیقرار که عصبی ام خود ب خود میلرزه تکون میخوره نمیتونم نگهش دارم

صدای جیغ تو سرم

پرش عضلانی پرش پلک

اصلیشو اصلا روم نمیشه بکم چ بلایی سرم اومده)

من از رتبه های المپیاد بودم بالاترین درصدای ازمونارو داشتم

از ۱۴ ساعت مطالعه رسیدم ب صفر

ارزوی قبولیم ک نابود شده

خانوادمم از همه نظر بهم فشار میارن

کسی هم ک عاشقش بودم جونمو براش میدادم بی دلیل تنهام گزاشت و رفت

به چی دل خوش کنم؟

از قدیمی های چند بار تعلیق شده😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کاری شده دختر بالاتر از مرگ نیست مرگ خیلی سنگینه اکثر کسایی که خودکشی کردن دقیقه مرگ پشیمون شدن ا ...

نمیتونم نمیکشم

هزاربار قرص اوردم بخورم یاو حرف بچه ها افتادم ک نمیمیرم و فقط ناقص میشم

فایده ای نداره

ضرر هم نداره

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!

عزیزم ناامید نیستم بخدا دیگه نمیکشم خیلی کشیدم از زندگی بیمار ک هستم  ممکنه ی بیماری خطرناک ...

همش با خاطر استرس هست همه دردات به خاطر افسردگی و ذهن هست اگه ذهنت اروم بشه مریضی اینقد به چشم نمیاد تو سنحساسی هستی خانوادت بخاطر خودت تو رو تحت فشار میزارن وقتی استعداد داری چرا ول کنی بشینی به کسی بکر کنی که وای ولم کرد باید به درجه ای برسی که اون حسرت تو رو بکشه اما نه با گوشه نشستن زانوی غم بغلکردن با تلاش با پشتکار پاشو از زندگیت لذت ببر بخاطر خودت همین که امروز چشم باز کردی کلی باید تشکر کنی از خدا بشین افکار مریضت بریز دور یه ورزشی ثبت نام کن برو که تو اون تایم به هیچی فکر نکنی

کاربر ۹۵ هستم 
همش با خاطر استرس هست همه دردات به خاطر افسردگی و ذهن هست اگه ذهنت اروم بشه مریضی اینقد به چشم نمیاد ...

نمیزارن برم جایی پشت کنکورم

ماهای اول خوب میخوندم ک باز ول کردم

الانم فکر میکنم خیلی دیره 

نمیزارن برم جایی پشت کنکورم ماهای اول خوب میخوندم ک باز ول کردم الانم فکر میکنم خیلی دیره 

دختر نزارن اگه دانشگاه قبول بشی برا بیرون رفتن کلی دستت باز  میشه اونا هم میبینن از پس خودت برمیایی  خواهر من از عید بکوب روزی ۸ ساعت درس میخوند روزانه رشته خوبی اورد مطمین باش بخونی الان دیر نیست سه ماه کلیه خیلی  هر روز هدفت بزار جلو چشمات  تلاش کن تلاش حقت از زندگی بگیر سر سخت باش

کاربر ۹۵ هستم 
به نظرت میتونم؟

چرا نتونی یه ماه نیست که دو ما بکوب بخون به ماه جمع بندی استعدادشم داری حتما از خیلیها جلوتری باور کن من یه خانواده میشناسم برادراش اجازه درس خوندن نمیدادن همش میگفتن شوهر کن بعد این دختر شبا که امه میخوابیدن پامیشد کتاباشو میبرد از زیر فرش درس خوندن تا صبح رشته حقوق قبول شد دیگه برادراش قبول کردن بره دانشگاه الانم یه دفتر خونه زده 

کاربر ۹۵ هستم 
چرا نتونی یه ماه نیست که دو ما بکوب بخون به ماه جمع بندی استعدادشم داری حتما از خیلیها جلوتری باور ک ...

دمش گرممم

من عاشق پزشکی ام

از اولم خیلی تلاش کردم براش ولی اخرا جا زدم

دعا کن برام😔♥️

دمش گرممم من عاشق پزشکی ام از اولم خیلی تلاش کردم براش ولی اخرا جا زدم دعا کن برام😔♥️

تو سعی تلاشت بکن ایشالا رشته خوب قبول میشی خیلی رشته ها بازار کار خوبی دارن فقط پزشکی نیست حتما تلاشت بی ثمر نمیشه

کاربر ۹۵ هستم