2777
2789
عنوان

قرص چاقي

575 بازدید | 26 پست

بچه ها من قرص چاقي دارم مصرف ميكنم الان پف كردم جون گرفتم قشنگ پر شدم ، ميترسم وزنم بره پايين بعد از قطعش شما استفاده كرديد ؟ كعي جوش و عوارضش معلوم ميشه بعد قطع؟🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تورخدا چیه اسم قرصت 

كرامس🥲 تو ١ ماه قشنگ پر شدنمو حس ميكنم من خيلييييي دير وزن ميگرفتم الان چنديين ساله وزنم رو ٤٨ مونده ولي الان خيلي تپل شدم جا داشت بيشتر از اين چاق ميشدم ولي همينم معجزه بود

نخور عزیز من نخور😕 میدونی چه بلایی میتونه سر سلامتیت بیاره؟؟؟؟

🥲ميدونم انقد استرس عوارضشو گرفتم ك نگو 

الان نميدونم بايد چيكار كنم عرق خارمريم بخورم يا كاسني اينا كه يهو جوش اينا نزنم ، تا الان هيچ عوارضي نداشته شما اطلاعاتيً دارين راحبش ؟

🥲ميدونم انقد استرس عوارضشو گرفتم ك نگو  الان نميدونم بايد چيكار كنم عرق خارمريم بخورم يا كاسن ...

عزیزم الان من هر چی بگم بدتر میترسونمت اگر عوارضش فقط جوش باشه ک خوبه 

پدر کبد و کلیه و بافتای بدن و درمیاره پر کورتونه این قرصا

قطعش کن به کسی هم معرفیش نکن ک حق الناس نمونه گردنت🤦‍♀️

با تغذیه خیلی راحت میتونی وزن اصافه کنی سراغ این چیزا نرو

عزیزم الان من هر چی بگم بدتر میترسونمت اگر عوارضش فقط جوش باشه ک خوبه  پدر کبد و کلیه و بافتای ...

باور كن هيچ جووووووووره وزن نميگرفتم حتي باشگاه هم ك ميرفتم گينر هم ميخوردم بااااازم وزن إضافه نميكردم ب نظرت من اينو قط كنم وزنم خيلي مياد پايين؟

من از یه جایی گین آپ سفارش دادم کلی پیگیرش بودم هایلایتو استوریاشو دیدم سفارش دادم ایشالا بسازه ب من ...

ببين نتيجه ميده به منم خبر بده، من اينو عطاري خيلي تعريفشوً كرد ديگ همينو گرفتم