2777
2789

درونگرا بودن نقص نیست که بخوای اصلاحش کنی.. 

من دوست دارم درونگرا بودنم رو.. 

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چجوری اذیت میشین شما

ی جاهایی نتونی حرفتو بزنی بریزی تو خودت یا اصن کلا مشکلی پیش میاد نتونی با ی نفر حرف بزنی به نظرم یکم سخته . ولی حالا واسه یکی مثل من نی نی سایت هست بازم اوکیه

ی جاهایی نتونی حرفتو بزنی بریزی تو خودت یا اصن کلا مشکلی پیش میاد نتونی با ی نفر حرف بزنی به نظرم یک ...

یه روانشناسی می‌گفت حرفاتو غصههاتون  رو به یه لیوان آب بگو بعد بریز بیرون 

ی جاهایی نتونی حرفتو بزنی بریزی تو خودت یا اصن کلا مشکلی پیش میاد نتونی با ی نفر حرف بزنی به نظرم یک ...

برون‌گراها  هم یه جاهایی نمیتونن حرف دلشون روبگن  یایه جایی یه چیزی میگن براشون بد میشه 

یه روانشناسی می‌گفت حرفاتو غصه آن رو به یه لیوان آب بگو بعد بریز بیرون 

دقیقا حرفتون درسته ، من چند وقت پیش یکم از چیزایی که دوس دارم انجابدم به مامانم گفتم بعد چند روز همرو زد تو سرم یا میخواست ی جوری جلوی اون کارو بگیره . دیگه اصلا درمورد چیزی خاصی باهاشون حرف نمیزنم 

من میانگرام  احساس میکنم آدمای کمی عین من هستن

ولی درونگرایی با اجتماعی نبودن فرق داره ها

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟