2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از بارداریم تا الان که بچم دو سالشه دیگه شبها درست نمیتونم بخوابم کلا خوابم کم شد 

خدانکنه باردار نیستم سردرد و حال تهوع دارم.سعی کن بخابی اینجوری اذیت میشی بدنت نیاز به خاب داره

ببین علاقت نمیدونم یکی اون دل قرص‌ش پسره یکی شغلش یکی خونه زندگیش یکی کتاب هرکی یچی توهم هرکدو ...

عزیزم من علاقم درس است اینقدر سردردم نمیتونم هیچ کاری انجام بدم وگرنه خودمو سرگرم یکچیزی میکردم

چشم هاتون و با روسری مادرتون ببندید هر چیزی خواست بیاد به ذهنتون سریع بیرونش کنید خوابتون میبره

ده دقیقه دیگ همینکارو میکنم بزار جواب بدم کسانی که محبت کردن اومدن تاپیکم

عزیزم من علاقم درس است اینقدر سردردم نمیتونم هیچ کاری انجام بدم وگرنه خودمو سرگرم یکچیزی میکردم

سردرد همیشگی داری

یا این مواقع که خوابت نمیبره میگیری؟ 

خب درس خیلی هم عالیه 

ببین اینطور نگاه کن با اون درس میخوای به آرامش برسی و به یه جای خوب، و قراره به تو زندگی خوبی بده نسبت به الانت، از الان اینو قبول کن و هي تکرار کن تا زندگیت عوض شه

سردرد همیشگی داری یا این مواقع که خوابت نمیبره میگیری؟  خب درس خیلی هم عالیه  ببین اینط ...

نه امروز من ساعت ۱۱و ربع بیدارشدم دیر رسیدم کلاسم تا ۶ونیم شب گرسنه بودم میشه گفت یک شبانه روز چیزی نخوردم بعدش یهو غذا خوردم سردرد شدم 

نه امروز من ساعت ۱۱و ربع بیدارشدم دیر رسیدم کلاسم تا ۶ونیم شب گرسنه بودم میشه گفت یک شبانه روز چیزی ...

24 ساعت چیزی نخورده بودی یعنی یا همون ظهر تا عصر؟ 

سردردت بنظرم از خستگیته

استامینوفن بخور یکم گیج میشی

موزیک بزار گوشت استراحت هم کنی خوب میشی حتی نتونستی بخوابی