بچه ها من تو دوران عقدم و مادر شوهرم خیلی زن خوبیه خیلی هوامو داره دوسش دارم ولی یه مشکلی که هست هر وقت میرم خونشون انتظار داره دو سه روز خونشون بمونم منم دوست ندارم بمونم خونشون دلگیره همش حوصلم سر میره زنو شوهر کم صحبت هستن کلا عادت ندارم شب جایی بمونم وقتایی هم که موندم شبا خونشون مجبور شدم 🤦♀️
بچه ها یه راه کار بگید چه بهونه ای بیارم که دیگه هیچ وقت بهم نگه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
نمیدونم چجوری ولی فقط تجربه دارم بهت میگم خونه پدرشوهر نمون تو عقد بگو کاردارم مهمون داریم هرجوری هست فقط نمون
🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐
با نامزدت حرف بزن الان هنوز اولشی راه درمان داره بعدا همش باید با دعوا وبحث بزور بری خونه مادرشوهرت الان شروع کن اروم اروم نامزدتو متقاعد کن ک شبو اونجا نمونی
دوسه بار گفتم فردا کلاس دارم یا باید برم دانشگاه ولی ضایع هست هر دفعه اینو بگم اونم هر دفعه م ...
چقدم سمجن😂هر دفه هی میگن به شوهرت بگو خودش بگه
🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐