2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان کسی با این قرص اشنایی داره من رفتم عطاری گفتم یه دم نوش چربیسوز بده بهم اینو بهم داد سر شب خوردم حالا اسمشو زدم گوگل اصلا بالا نمیاره این مدلو چند جا هم گفتن این قرصا شیشه داره و ...حالام تو خونه تنهام دارم میترسم میگم نکنه توهمی شم بلایی سر بچهام بیارم افتادم تو فکر واقعا عجب غلطی کردم

خبرت هست که از خوبیِ خود بی خبری؟؟بخداا خوب تر از خوب تر خوب تری  
کاهش اشتها هم داره؟ 

حالا دو تایی که من خوردم خیلی دهنم خشک شده و احساس میکنم شکمم یجوری جمع شده چون حسش میکنم لباسم ازاد شده شکمم شل شده از دیشب

دوستان کسی با این قرص اشنایی داره من رفتم عطاری گفتم یه دم نوش چربیسوز بده بهم اینو بهم داد سر شب خو ...

اسمش روشه دیگه نه شیشه و اینا فقط قرصایی ک ماهواره تبلیغ میکنه داره 

حسبی الله و نعم الوکیل ❤️                                         آقایون درخواست دوستی ندهند با تشکر 🙏 

حالا دو تایی که من خوردم خیلی دهنم خشک شده و احساس میکنم شکمم یجوری جمع شده چون حسش میکنم لباسم ازاد ...

به دوتا دونه که اثر نمیزاره 

اشتهات کم شده یا فرق نکرده؟ 

حسبی الله و نعم الوکیل ❤️                                         آقایون درخواست دوستی ندهند با تشکر 🙏 

حالا دو تایی که من خوردم خیلی دهنم خشک شده و احساس میکنم شکمم یجوری جمع شده چون حسش میکنم لباسم ازاد ...

شک نکن که شیشه داره 

ببر آزمایشگاه تست میکنن قطعی بهت میگن 

چند خریدی 

تپش قلب اینا نداری؟

♻️کارما♻️
به دوتا دونه که اثر نمیزاره  اشتهات کم شده یا فرق نکرده؟

چرا دو تا دونه خوردم واقعا کاهش اشتنهام معلوم شد من همش سرسفره اصلا سیر نمیشدم دلم میخاس بخورم ولی دو وعده فقط چند قاشق خوردم

شک نکن که شیشه داره  ببر آزمایشگاه تست میکنن قطعی بهت میگن  چند خریدی  تپش قلب این ...

نه هیچیم نیس فقط دهنم زیاد خشکه یکیشو باز کردم همش بو داروها عطاری میده زیره و اینا بوش میا

نه هیچیم نیس فقط دهنم زیاد خشکه یکیشو باز کردم همش بو داروها عطاری میده زیره و اینا بوش میا

به نظرم ببر آزمایشگاه 

چون من دوسال پیش قرص لاغری‌گرفتم ۳ تا دونه خوردم ولی باور کن هنوزم‌تیک عصبی باهام مونده 😔

♻️کارما♻️