قبلا که میزدم گوگل یه مدل میاورد مثلا یه روز تو یک ماه قمر در عقرب بود، ولی الان که زدم گوگل دو مدل میاره یه مدل نوشته براساس صورت فلکی عقرب، یه مدل هم بر اساس برج عقرب، کدومش درسته؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
قمر در عقرب اسفند ماه شنبه ساعت 17/26دقیقه تموم شد
پنج شنبه هم شروعش بود
من ایمان دارم، امسال خدای مهربون جای فرشته رفتمو پر میکنه. خدایا وعده تو حقه، باور دارم قلب شکسته منو شاد میکنی. برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرست دوست من، 💜لایک کن منم برات صلوات بفرستم💜 بهمن ماه به فضل خدا باردار میشم ان شاءالله. دامن همه منتظرا سبز💚خدایا شکرت که هوامونو داری، مراقب همه چی زندگیم باش♥
ممنون عزیزم، واسه سال جدید و میخوام بدونم که اقدام کنم واسه بارداری
ان شاءالله خیره باشه برات عزیزم
همین صور فلکی که دوستمون گفت درست رو دانلود کن
رعایتش کن
ان شاءالله تخمک گذاریت تداخل نداشته باشه با روزای قمر در عقرب
من ایمان دارم، امسال خدای مهربون جای فرشته رفتمو پر میکنه. خدایا وعده تو حقه، باور دارم قلب شکسته منو شاد میکنی. برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرست دوست من، 💜لایک کن منم برات صلوات بفرستم💜 بهمن ماه به فضل خدا باردار میشم ان شاءالله. دامن همه منتظرا سبز💚خدایا شکرت که هوامونو داری، مراقب همه چی زندگیم باش♥