2777
2789
عنوان

چطوري رابطه به ازدواج برسه

887 بازدید | 100 پست

سنمون زياد نيس من ٢٥ ايشون ٢٣
من قمم ايشون اصفهان

ايشون علوم ازمايشگاهي خونده ،چندماهه از سربازي برگشته و الان داره طرح رو ميگذرونه ،خونه وماشين نداره از خودش ولي كاريه و دوجا كار ميكنه،قد١٨٨ و قيافشم خوبه

من ٢٥سالمه پزشكي عمومي خوندم ،منم قيافم خوبه و قدمم١٧٤

بهم گفته ١/٥سال بهش وقت بدم تا طرحش تموم بشه و بياد جلو

بنظرتون چطوري ميتونم مصمم اش كنم به ازدواج باهام؟😅

من عاشقش شدم متاسفانه 🤦‍♀️

بگو حرفی ندارم صبر میکنم،به شرطی که زیر نظر خانواده ها باشه ،وگرنه خداحافظظ...اونوقت اگه بخوادت میاد جلو..

در واقع یه جلسه بیان خاستگاری،خانواده ها همو ببینن،،بعد ادامه بدید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مشکلی نداری که ازت کوچیک تره؟

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

نه عزيزم همه جوره دوسش دارم

خب خوبه

ولی به نظرم پسره ۲۳ ساله بچست

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

اختلاف سنیتون خوبه ولی واسه ازدواج خیلی زوده 

عجله داری چرا

خودش هم گفته وقت بده بهش 

توی این فرصت بشناسش 

فقط به فکر ازدواج نباش

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
ناموسن باید یه جراحی دندون پزشکی خوش هیکل تور میکردی  اصلا مسئله شغل و رشته رو بزاریم کنار اون ...

بستگی داره یکسریا واقعا زودتر از سنشون عاقل میشن من از همسرم یک سال و نیم بزرگترم موقع عقد من 24 سالم بود اون 23 یکبارم حس نکردم بچست

الان من 30 سالمه و بگم ما از 19-20 سالگی دوست بودیم

البته قبول دارم بعضی مردا تا آخر عمر بچن

بستگی داره یکسریا واقعا زودتر از سنشون عاقل میشن من از همسرم یک سال و نیم بزرگترم موقع عقد من 24 سال ...

عه چه جالب

نه بچه نيس واقعااا

من عاشقش شدم تالا انقدر كسيو نخاستم🥲🥲

بستگی داره یکسریا واقعا زودتر از سنشون عاقل میشن من از همسرم یک سال و نیم بزرگترم موقع عقد من 24 سال ...

عزیزم ایشالا خوشبختیت ابدی بشع ولی من با توجه به این دوره زمونه و تفاوت شهرهاشون و رشته هاشون گفتم.... 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊