2777
2789
عنوان

شوهری که ترامادول مصرف میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3801 بازدید | 126 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده شوهرت باشعور هستن؟خدا لعنت کنه خانواده شوهری که ،مرده اینجوری باشه باز درک نداشته باسن

اره آدمای خوبین مطمئنم ازشون گفتن تو ترکش بده حمایتت همه‌جوره باما

۱۴اسفند۱۴۰۲ساعت۱شب هیچوقت فراموش نمیکنم چقددلم شکست........
مال منم همینو می‌گفت عادت کردن اینم شده بهانشون

نمیتونن باورکنن کلاه سرشون رفته شایدم عاشق این موادلعنتی شدن دل کندن سخت باشه براشون

نمیتونن باورکنن کلاه سرشون رفته شایدم عاشق این موادلعنتی شدن دل کندن سخت باشه براشون

الان دیگه طلاق گرفتنم قطعی شد فردا میفتن دنبال کارام.به خانوادت بگو به خانوادش بگو من نگفتم ببین سرنوشتمو با یه بچه 

الان دیگه طلاق گرفتنم قطعی شد فردا میفتن دنبال کارام.به خانوادت بگو به خانوادش بگو من نگفتم ببین سرن ...

کاش به طلاق نمیکشید چندوقت بودمصرف میکرد

منم باهاش حرف زدم فردا قراره بریم دکتر ببینم دکترچی میگه

من 14ساله متادون رو می‌دونم میخوره قبلش ترامادول می‌خورده فقط حواست باشه ترامادول رو زیر نظر دکتر کم ...

ای خدا خیلی ناراحت شدم عزیزم خدا سر عقلش بیاره

فردا میرم مهرمو اجرا بزارم

کاش عقل داشت خانوادشو زندگیشو نگه میداشت

این قرصا مغزشونو پوکونده اصلا نمیدونن دارن چیکارمیکنن

چون این قرصا  مغزشو نابود کرده تموم شده رفته  تو رو خدا ببرش دکتر

بخدازیربار نمیره دوبرابره منه آخه بچه هم نیست دستشو بکشم ببرم

ولی راستش حرفات خیلی منو بخودم آورد هرجورشده باید امروز وفرداببرمش

چیکارکردی گلم میری برای اجراگذاشتن مهریه؟

بخدازیربار نمیره دوبرابره منه آخه بچه هم نیست دستشو بکشم ببرم ولی راستش حرفات خیلی منو بخودم آورد ه ...

اره دارم آماده میشم برم .اگر بچه نداری اصلا نیار فعلا .نیومد باهات از خانوادش کمک بگیر برید دکتر خودش برنامه ترک میده تو خونه انجام بده اگر بتونه عضو گروههای NAبشه خوبه .مشاوره هم زمان ترک هم بعدش لازمه .من آینده توام خدای ناکرده مراقب باش .پا روی دلت بزار باهاش روبرو شو بد اخلاق شد هر چی با مشاور صحبت کن .کوتاه نیا .دلت برا التماساش نسوزه.برام دعاکن مهریمو بگیرم