2777
2789
عنوان

شوهری که ترامادول مصرف میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3808 بازدید | 126 پست
باور کن از یه قرص بیشتره اعتیاد بهش مساوی بدبختیه از نزدیک دیدم که میگم. شوهرت ادامه بده ترک نکنه شا ...

میدونم اعتیاده من براش نوبت روانپزشک اعتیاد هم گرفت میگه بهم فرصت بده

۱۴اسفند۱۴۰۲ساعت۱شب هیچوقت فراموش نمیکنم چقددلم شکست........
میگه بهم فرصت بده انقد نخوردم که نتونم جلو خودموبگیرم منم مدتی بهش وقت میدم نتونست میبرمش دکتر واق ...

حتما پیگیر باش ترک نکرد بنظر من حتی قهرمان برو خونه بابات .ای کاش من اینکارو میکردم .عزیزم اینا به مرور توهم میزنن تجربه 15ساله دارم که میگمت از خانوادت مخفی نکن .البته نه اینکه به همه بگی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما پیگیر باش ترک نکرد بنظر من حتی قهرمان برو خونه بابات .ای کاش من اینکارو میکردم .عزیزم اینا به م ...

روزاول که فهمیدم گفتم میام به پدرمادرت میگم ومیدونه خانوادش پشت منن قول دادکناربزاره 

راحت نمیگذرم ازش گفتم ترک نکنی ودکترنیای به پدرمادروخواهرات میگم فعلا قول داده بزاره کنار خداکنه بتونه

حواست باشه از این قولا زیاد میدن

اره میدونم دروغ زیادمیگن

اکثر وقتا با پسرخواهرشه 

من باهاش حرف زدم که اگه چیزی شد بهم بگه 

اره میگن بخاطر رابطه میخورن ولی نوعی مواده

استامینفون هم بهش عادت کنی خودش میشه اعتیاد نمیدونم چرا اینا که میخورن باورندارن معتادن

بش بگو بیا بریم مراکز ترک اعتیاد اگر همکاری نکرد به پدرش بگو فردا روزی تمام کاسه کوزه ها سرتو می‌شکن ...

قطعا اینکارو میکنم فعلا گفته چندروزی بهم وقت بده من زیادنخوردم میتونم بزارمش کنار

یکی دوهفته بگذره اگه نتونست میبرمش

وقتی میخوره نئشه،میشه داعم عرق میکنه یا تشنش میشه را...طه جنسی بدون ا..رضا شدن یا خیلی طولانی داره شوهر منم میخورد ترک کرد خداروشکر

< برای منو پسرم که از هم دوریم دعا کنید لطفا >