2777
2789
عنوان

شوهری که ترامادول مصرف میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3806 بازدید | 126 پست

شوهر من چند ماه بعد عقد میخورد،بابام باهاش حرف زد فهمید بخاطر فشاری که خانوادش بهش میارن بابت من مصرف میکنه،حسادت و دخالت و..وقتی میخورد منگ بود هرچیزی که وقتی حالت عادی داشت ازش میخواستمو رد میکرد رو اون زمان انجام میداد،مثلا دو شب میگفتیم بریم دور بزنیم میرفتیم و موقع رانندگی میخوابید،میومد خونمون در اتاق رو کلا باز میزاشت(خونمون اپارتمانی بود)و یسری رفتارای دگ ک کامل یادم نیست چون خیلی بچه بودم

منِ او🌹🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی میخوره نئشه،میشه داعم عرق میکنه یا تشنش میشه را...طه جنسی بدون ا..رضا شدن یا خیلی طولانی داره ش ...

اره اینجوریه...خداروشکر ترک کرده راحت شدی

عزیزم علائمش زمان ترک چجوری بود

۱۴اسفند۱۴۰۲ساعت۱شب هیچوقت فراموش نمیکنم چقددلم شکست........
چندوقته ترک کرده؟ رنگ وروش بازشده؟

س ماه،اره رنگ رو  عالی شده اون موقع خودش مبگفت گبدم خرابه انگار قهوه تزریق کرده بودی زیر پوستش الان خداروشکر رنگش باز شده.خاستی ترکش بدی کمپ ننداز برو دادسرانامه از قاضی بگیر  ببرنش اردوگاه.کمپ همه چیز بهشون میدن بدتر معتاد میشن ولی اردوگاه قدر نون رو هم میدونن 

< برای منو پسرم که از هم دوریم دعا کنید لطفا >
منم همکاری نکنه باهام مجبورم بزورهم شده ببرمش

همکاری نمیکنه خودت گول نزن اگ میخاست خودش ترک میکرد اون از کارش لذت میبره ک ادامه میده تو کار خودت بکن

س ماه،اره رنگ رو  عالی شده اون موقع خودش مبگفت گبدم خرابه انگار قهوه تزریق کرده بودی زیر پوستش ...

اره روی گونه‌ش اندازه نصف کف دست قهوه‌ای شده

پوستش خراب شده

تو خونه ترک کنه چنان بهش میرسی خودش هر موقعـبخاد میره بیرون خودش میسازه میاد ولی اردوگاه رسیدگی نداره میگم نون ب قیرات بهشون،میدن مشاوره دارن خیلی بهتر از بیمارستان  و خونه بهشون میرسن تازه اگ بخای بهشون میگیـسیگارم بهش ندن چون قطعا کسی ک نئشه بتزی میکنه سیگار لازمه

همکاری نمیکنه خودت گول نزن اگ میخاست خودش ترک میکرد اون از کارش لذت میبره ک ادامه میده تو کار خودت ب ...

میخوام دوهفته‌ای زمان بدم ببینم چی میشه اگه نتونست بزورمیبرم

اره روی گونه‌ش اندازه نصف کف دست قهوه‌ای شده پوستش خراب شده

اره چشماشون شبیه زامبی ها گود میشه تازه شوهر من تخم چشماش کاملا زرد شده بود 

میخوام دوهفته‌ای زمان بدم ببینم چی میشه اگه نتونست بزورمیبرم

ب زور لازمـنیس میری نامه قاضی میگیری فرم رو پر،میکنی میری تو نوبت ک بیان ببرنش نوبتت ک برشه خودشون،میان میبرنش.شوهر من داشت نابود میشد از ترا پرید مار......جوانا بعد تر......ک داشت دیگ رسما نابود میشد 

تو خونه ترک کنه چنان بهش میرسی خودش هر موقعـبخاد میره بیرون خودش میسازه میاد ولی اردوگاه رسیدگی ندار ...

شوهرشما چندوقت بود مصرف میکرد ؟