شوهر من چند ماه بعد عقد میخورد،بابام باهاش حرف زد فهمید بخاطر فشاری که خانوادش بهش میارن بابت من مصرف میکنه،حسادت و دخالت و..وقتی میخورد منگ بود هرچیزی که وقتی حالت عادی داشت ازش میخواستمو رد میکرد رو اون زمان انجام میداد،مثلا دو شب میگفتیم بریم دور بزنیم میرفتیم و موقع رانندگی میخوابید،میومد خونمون در اتاق رو کلا باز میزاشت(خونمون اپارتمانی بود)و یسری رفتارای دگ ک کامل یادم نیست چون خیلی بچه بودم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
س ماه،اره رنگ رو عالی شده اون موقع خودش مبگفت گبدم خرابه انگار قهوه تزریق کرده بودی زیر پوستش الان خداروشکر رنگش باز شده.خاستی ترکش بدی کمپ ننداز برو دادسرانامه از قاضی بگیر ببرنش اردوگاه.کمپ همه چیز بهشون میدن بدتر معتاد میشن ولی اردوگاه قدر نون رو هم میدونن
میخوام دوهفتهای زمان بدم ببینم چی میشه اگه نتونست بزورمیبرم
ب زور لازمـنیس میری نامه قاضی میگیری فرم رو پر،میکنی میری تو نوبت ک بیان ببرنش نوبتت ک برشه خودشون،میان میبرنش.شوهر من داشت نابود میشد از ترا پرید مار......جوانا بعد تر......ک داشت دیگ رسما نابود میشد