2777
2789
عنوان

شوهری که ترامادول مصرف میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3859 بازدید | 126 پست
عمسر منم میگه زیاد نخوردم هر از گاهی یه دونه میگه به خاطر خستگی زیاد بود خورده میگه دیگه بدنم بهش خو ...

اینم خواهرش بااینکه شوهرداشت بادونفردیگه خوابید قسم میخوره میگه سرهمین مساله خوردم داشتم سکته میکردم

دیگه نمیدونم کجاش راسته کجاش دروغ

۱۴اسفند۱۴۰۲ساعت۱شب هیچوقت فراموش نمیکنم چقددلم شکست........
این قرص بشدت اعتیاد اوره و ترکش خیلی بدتر از ترک مواد مخدره کلا طرف بی اختیار و بی ارادس سعی کن بفهم ...

چندروزه انگار دنیا خراب شده روسرم همش آه سرد میکشم 

حالم ازش بهم میخوره ولی جوری دیگه وانمود میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره قبلا پوستش مشکلی نداشت الان پوستش هم خراب شده 

امان از این مواد مخدر 

من نمیدونم بخدا چرا مردا اینجوری شدن... شوهر خودمو میگم مثلا تا بیکار میشه میخواد بره پیش رفیقاش هر چی اونا استفاده کنن اینم میخواد استفاده کنه😐یه مدت یه افغانی پیشش کار میکرد ناس استفاده میکرد پسر برادرشوهرم بهم گفت زنعمو دیدم عمو ناس استفاده میکنه😲😐یعنی بخدا نمیدونم اینا خودشون عقل ندارن؟ یا از فشارای زندگی میرن سمت این چیزا😔

راحت گذاشتی کنار اذیت نشدی؟

ماهی یبار یا دوماه یکبار بود  

طوری نبود ک معتادش بشم 

اولش ک میخوردم خوب بود میرفتم توی ی عالم دیگ احساساتم شدید عاشقانه میشد 

ولی بعدش تا دو روز نعشه بودم 

خودم نمیخاستم بخورم البته کسی مجبورم میکرد ینی هی میگف بیا بخوریم خوش میگذره و فلان منم میخوردم خنگ بودم 

امان از این مواد مخدر  من نمیدونم بخدا چرا مردا اینجوری شدن... شوهر خودمو میگم مثلا تا بیکار م ...

حالا ما زنیم اشتباهی کنیم صدبارمیزنن توسرمون که توخودت عقل نداری میفتی دنبال حرف وکارمردم ولی به خودشون میرسه میشه اشتباه

ماهی یبار یا دوماه یکبار بود   طوری نبود ک معتادش بشم  اولش ک میخوردم خوب بود میرفتم توی ...

خوبه زود به خودت اومدی وگزاشتیش کنار

بعدش اذیت نشدی؟

همسرم آبریزش بینی وکمی بدن درد داره ولی خب سرحاله سرکارمیتونه بره

بنظرت کسی باچندماه استفاده‌ش زیرچشماش گودمیشه؟

نعشه یعنی چی یعنی روتین زندگی نیمتونستی انجام بدی  من چطوری بفهمم شوهرم میخوره یا نه

اصلا میل به غذا نداشتم هیچی نمیتونستم بخورم حالت تهوع داشتم 

چشام قرمز میشد و فقط میخواستم بخوابم نمیتونستم خودمو نگه دارم همش چرت میزدم 

نعشه یعنی چی یعنی روتین زندگی نیمتونستی انجام بدی  من چطوری بفهمم شوهرم میخوره یا نه

همسرت پوستش تغییری نکرده؟

زیرچشماش گودنشده؟