2777
2789
عنوان

شوهری که ترامادول مصرف میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3800 بازدید | 126 پست

من کاملا تجربش دارم و دیدم شخصی که طولانی مدت اونم زیاد مصرف می‌کنه کلا نیاز جنسی نداره پرخاشگره نمتونه کنترل رو اعصابش داشته باشه دچار یه سری تیکای عصبی میشه کم اشتهایی لاغر میشه فراموشی میگیره 

نگاه خیره ومات پلک نزدن طولانی عصبی وبی مسولیت شده چرت هم میزنه

نمیدونم والا باهاش صحبت کن من اینجا خوندم که باعث مرگ سلول های مغزی میشه که دیگه قابل جبران هم نیست خدا خودش رحم کنه به جوون ها منم اتفاقی تو ماشین شوهرم یه ورق خالش دیدم گفت هر از گاهی می‌خورده نمیدونم و کاری هم از دستم بر نمیاد کلی براش توضیح دادم قسم دادم که نخوره ولی عملا کاری از دستم بر نمیاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوبت دکترگرفتم نمیاد میگه توبهم فرصت بده دکترلازم ندارم گفتم مدتی وایسم اگه نیومد خودم برم دکتر

اتفاقا همین حرفا رو پسرخاله ام به خواهرش گفته بود ،دخترخاله ام می‌گفت همه این حرفا بهانه است باید با کمک یه پزشک ترک کنه 

من کاملا تجربش دارم و دیدم شخصی که طولانی مدت اونم زیاد مصرف می‌کنه کلا نیاز جنسی نداره پرخاشگره نمت ...

این فقط عصبی‌تر شده نسبت به قبل اونم میگه بخاطر کارای خواهرمه

میگه۳ماهه چندبارخوردم

بنظرت راست میگه بااین چیزایی که نوشتم؟

۱۴اسفند۱۴۰۲ساعت۱شب هیچوقت فراموش نمیکنم چقددلم شکست........
این فقط عصبی‌تر شده نسبت به قبل اونم میگه بخاطر کارای خواهرمه میگه۳ماهه چندبارخوردم بنظرت راست میگ ...

این قرص بشدت اعتیاد اوره و ترکش خیلی بدتر از ترک مواد مخدره کلا طرف بی اختیار و بی ارادس سعی کن بفهمی چقدر استفاده می‌کنه اگه مصرفش بالاس دروغ میگه هر از گاهیه

فقط تشنج لامصب

یه روز توارایشگاه یه دختر رو خانم داشت اپیلاسیون میکرد

یهو دختر خانم از رو تخت افتاد هممون ترسیدیم 

یه خانم اونجا بود روسری دختره رو کرد توی دهنش

وامبولانس اومد

سریع بردنش

خیلی ترسیدیم

اون روز

بعدها که دیدمش گفت بخاطر ترا بوده

اون روز خودم خیلی ترسیدم داشتم سکته میکردم من فکرکردم مرده خیلی وحشتناک بود

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
نمیدونم والا باهاش صحبت کن من اینجا خوندم که باعث مرگ سلول های مغزی میشه که دیگه قابل جبران هم نیست ...

صحبت کردم قسم میخوره میگه من زیاداستفاده نکردم که نتونم جلوشو بگیرم

چندروزیه میگه نمیخورم آبریزش بینی وکمی بدن دردوخستگی داره ولی میتونه سرکاربره

شوهر من دو سال مصرف میکرده من خبر نداشتم😭😭

همه بهم میگفتن شوهرت چقدرررر لاغر شده؟ من میگفتم کارش سخته... تا اینکه پاش شکست بعد یه مدت تو خونه بود خیلی بهش میرسیدم حموم میبردمش یدفعه گریش گرفت گفت من بهت بد کردم من دو سال ترامادول مصرف میکردم و از روزی که پام شکسته ترک کردم... فرداش یواشکی زنگ زدم به یه دکتری که واسه ترک اعتیاد بود بهم گفت ترک کردن ناگهانیش خیلی خطرناک بوده و ممکن بوده ایست قلبی کنه

شوهر من تپل بود و بی حد لاغر شده بود 

اتفاقا همین حرفا رو پسرخاله ام به خواهرش گفته بود ،دخترخاله ام می‌گفت همه این حرفا بهانه است باید با ...

مم ببینم لازمه بزورشده بادعواشده هرجورباشه میبرمش

فقط تشنج لامصب یه روز توارایشگاه یه دختر رو خانم داشت اپیلاسیون میکرد یهو دختر خانم از رو تخت افتا ...

این اصلا تشنج یاحالتای داغون نداره ولی زیادچرت میزنه مدتیه منم اعصابم خوردمیشه

مم ببینم لازمه بزورشده بادعواشده هرجورباشه میبرمش

پسرخاله ام به خواهرش گفته بود خودم اراده دارم هر دفعه نصف قرص کم میکنم ، ولی نتونسته بود کم کنه ...حتما برو از دکتر کمک بگیر چون خطرناکه ...

صحبت کردم قسم میخوره میگه من زیاداستفاده نکردم که نتونم جلوشو بگیرم چندروزیه میگه نمیخورم آبریزش بی ...

عمسر منم میگه زیاد نخوردم هر از گاهی یه دونه میگه به خاطر خستگی زیاد بود خورده میگه دیگه بدنم بهش خواب نداد نخوردم نمی‌دونم راست میگه یا نه

این اصلا تشنج یاحالتای داغون نداره ولی زیادچرت میزنه مدتیه منم اعصابم خوردمیشه

فکرنکنم چرت ربطی به ترا داشته باش

ترا سرحال وشادوشنگول میکنه

پ شوهرت عمرش تواین کار بود خخخ دلخور نشی

ولی اون دخترگفت۳سال مصرف وقتی بیشتر از حد مصرف میکنم تشنج میکنم وپرش دست وپاداشت هعی تیک میزد

میگفت بالای۲۰بار تشنج کرده

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
شوهر من دو سال مصرف میکرده من خبر نداشتم😭😭 همه بهم میگفتن شوهرت چقدرررر لاغر شده؟ من میگفتم کارش ...

عزیزم همسرمن چندساله یه وزنه درحدیکی دوکیلو وزنش تغییرمیکنه ولی زیرچشاش گودشده عصبی شده بی حوصله وبی مسولیت شده دائم هم چرت میزد وقت غذاخوردن فیلم دیدن حتی تودسشویی

پسرخاله ام به خواهرش گفته بود خودم اراده دارم هر دفعه نصف قرص کم میکنم ، ولی نتونسته بود کم کنه ...ح ...

خداکنه خودش بیاد که بازور ودعوانبرمش