2777
2789
دقیقا. حضرت سلیمان مگه هم دنیا نداشتن هم آخرت؟ اونوقت خدا فرمود تو قرآن که حضرت نزد ما مقام و منزلت ...

آیه ۳۴ همین  سوره داره میگ حضرت سلیمان رو مورد امتحان قرار دادیم بعد توبه کرد

پس برای اون هم ی امتحانی بوده ک هم دنیا هم آخرت تو خوشی بوده 

امتحان همه  یکسان نیست

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

منم بیمارم ولی از لحاظ چشم یکی فوق العاده ضعیفه  اون یکی متوسط یه سمت صورتم فلجه و ظاهرم خوبه& ...

من که نابینای مطلقم خیلی دلم گرفته.
خب شما هم مثل من با برنامه صفحه خوان کار کنین که چشمتون اذیت نشه با این امواج کامپیوتر و موبایل.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب دعاهای معصومینم هست آیه های قرآنم هست. هروقت کسی به معصومی مراجعه میکرد امام نمیفرمود برو تا آخر ...

عزیزم ی مورد دیگ هم بگم خدا گفته بر هر بیماری ی درمانی وجود داره بجز مرگ 

همین خودش یه نشونه هست که همه بیماری ها درمان میشن  منتها خیلی از درمان بیماری ها کشف نشده 

پس میتونه ی دليلش  این باشه 

ی دلیل دیگم اینه ک خدا تو قرآن گفته خودت مسبب مشکلاتتی  

ینی انسان با ندانم کاری اشتباه میکنه 

حالا ممکنه دلیل بیماری ها بخاطر انتخاب همسر چندین نسل گذشته باشه ک اون ژن ما رو مشکل دار کرده 

یا بخاطر عواقب کارای اونا بوده 

مثلا الان دیگ همه میدونن دو نفر فامیل باشن ازدواج کنن ممکنه بچشون  مریض بشه  و همه رعایت میکنن 

در کل شاید دلیل این بیماری های اینطوری هم ربطی ب اینجور چیزها  باشه ک علم هنوز نفهمیده ک چطور کنترلش  کنن و DNA  افراد بهم بخوره 

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

آیه ۳۴ همین  سوره داره میگ حضرت سلیمان رو مورد امتحان قرار دادیم بعد توبه کرد پس برای اون هم ی ...

نمیدونم چه امتحانی بوده ولی منظورم این بود که جن و انس براشون مسخر بودن.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
گرانیت منظورتونه

نه گرافیت ک از کربن هست

گرانيت  ی نوع سنگ دیگست 

آره بابا سه سال نه نماز نه روزه.........................هیچی هیچی

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

خدا اصلا برای کسی بد نمیخواد !  و عادل هست بعدشم هدف این دنیا نیست هدف اخرته!  همه خوشی ...

ببخشید ها .. بعد ۸ سال با کلی دعوا و درمون و هزینه زیااااد...ب یکی بچه میده طعم مادر شدن ک طرف میکشه بعد ۳ سال ازش میگیره .. خیلی عادله خدا خیلی😕😕

🖤دخترم🖤

من یک تایمی سر یک قضایایی با خدا و کلا همه قهر کردم شخصیتم زیر و رو شد آدمی که مدام از عمق وجود می‌خندید دیگه یک خنده کوچیک به لبش نمیومد ، گذشت تا بعد مدتها همه چی برام رو شد و چشمام باز شد اونجا فهمیدم هرچی پیش اومده بود بصلاحم بود و روزی صد بار خداروشکر میکردم من بنده بی عقل و نادان بودم ک فقط ظاهر قضیه رو می‌دیدم و با خدا و ائمه سر جنگ داشتم ک اونی بشه ک من میگم من می‌خوام و الان از عمق وجود خوشحالم ک خدا همراهم بود و نزاشت ک بشه

من که نابینای مطلقم خیلی دلم گرفته. خب شما هم مثل من با برنامه صفحه خوان کار کنین که چشمتون اذیت نشه ...

من نور گوشیمو ابی زدم 

دکتر هم رفتم گفته اگ عینک بزنی دیگ بدون عینک نمیتونی ی متر اون طرف تر رو ببینی  

الانم سختمه مثلا اونروز  سوسک ب اون درشتی ک رفته بود روی دمپاییم نتونستم  تشخیص بدم حس کردم ی لکه هست کلی دقت کردم فهمیدم سوسک هس 🤣😐😐😱😱

و خیلی موارد دیگ اطرافیان هم باور نمیکنن من نمیبینم ینی با جزئیات نمیبینم 

پزشک میگفت خیلی ضعيفه 

تو اينترنتم  خوندم میگفت اگ خشکی چشم  زیاد باشه هم چشم زودتر ضعیف میشه هم باعث نابینایی میشه من از بچگی تا حالا خیلی چشمام ضعیف شده ولی تحمل میکنم 

راستی ی علمی هست  مربوط ب چشم سوم  و ... ک باهاش تونستن همه نوع بیماری رو درمان کنن ی چیزی مثل شفا پیدا کردن 

ینی بشر این روش هم کشف کرده ولی زیاد ازش استفاده نمیکنن نمیدونم چرا 

ببخشید ها .. بعد ۸ سال با کلی دعوا و درمون و هزینه زیااااد...ب یکی بچه میده طعم مادر شدن ک طرف میکشه ...

ما دلیل خیلی از اتفاقا رو نمی‌فهمیم 

من نمیتونم قضاوت کنم ولی شاید اون بچه رو مثل بت میپرستیده  

علم خودشناسی میگ خیلیا ب زبان میگیم خدا پرست  هستیم 

ولی درحالیک پول پرست،  مادر پرست  و ... هستیم 

خودشناسی قویدل  رو گوش کنید کامل میگ

ی دلیل دیگش شاید واقعا مادر خوبی هم میشده  ولی اون بچه اگ زنده میموند  وضعش بدتر میشد و مایه دردسر میشد

ی دلیل دیگش  اون خانوم مورد امتحان قرار گرفته 

بنظرم فقط ب حکمت خدا توجه کنید نتیجش هم می‌بینید بالأخره ما توانایی درک کارای خدا رو نداریم 

من یک تایمی سر یک قضایایی با خدا و کلا همه قهر کردم شخصیتم زیر و رو شد آدمی که مدام از عمق وجود می‌خ ...

تا الان سه بار همین جریان ک میگی برای من پیش اومده  

من نور گوشیمو ابی زدم  دکتر هم رفتم گفته اگ عینک بزنی دیگ بدون عینک نمیتونی ی متر اون طرف تر ر ...

خب سعی کنین کمتر به گوشی نگاه کنین. کار با صفحه خوان رو یاد بگیرین همه نوشته ها براتون خونده بشه. خب حفظ سلامتی بدنم واجبه چرا به چشمتون آسیب برسه و بگین نابینایی هم تحمل میکنم؟!
من آرزو دارم حتی پونزده بیست درصد بینایی داشتم میتونستم اقلا جلوی پام رو ببینم پله ببینم جوب ببینم بتونم آشپزی یاد بگیرم.

ببخشید ها .. بعد ۸ سال با کلی دعوا و درمون و هزینه زیااااد...ب یکی بچه میده طعم مادر شدن ک طرف میکشه ...

اگه میشه تاپیک آخر من رو بخونین. درباره عدالت خداست چهار تا سخنرانی.