2777
2789
عزیزم خدا رحمتشون کنه😔😔😔 خدا به دلت صبر بده 😓😓

خیلی ممنون، خدا رفتگان شما رو رحمت کنه 

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
بدون خدا ک نمیتونی کاری کنی ؟ همین نفسی ک میکشی مگ کار خدا نیست ؟ مگ تو بلدی اصلا سیستم نفس کشیدن ...

کاش نبود نخواستیم والا کاش نیافریده بود انقد زجرم داده که منتی سرم نداره اینارو آفریده که وجود داشته باشم زجرم بده به موقعش میگیرتشون

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با خدا قهر کنی میخای چیکار کنی؟هرجا که بریم و هرکار کنیم از اصل و از معبود که نمیشه فرار کنیم منم ب ...

چی کار کنم

از نوجوونیم تا الان گریم تموم نمیشع

یه ذره حال دلم خوب میشه ، اما دوباره یه مشکل دیگه

نه قهر نکردم تاحالا.من کی باشم که باهاش قهر کنم مسخره است ولی ناراحت شدم ازش گرچه میدونم ناراحتیم ب ...

دقیقا وقتی حکمتش رو ببینه ،ببینه خدا صلاحش رو میخواد ،اروم میشه

اما خدا گاهی اوقات دیر حکمتش رو نشون میده

ازصبح تاشب روزی حداقل صدبارشاکرش بودم همیشه خودموبه خودش میسپردم هییییچ کارکثیفی تاحالاانجام ندادم خ ...

قربون دل شکست من برم خواهرم😔😔😔

هعییی خدا کجایی تو

زود به دل همه دل شکسته ها ارامش بده

خدایا😪😪😪

اره تقریبا . لاعلاج  

عزیزدلم  منم مث تو ام 

ناراحتم ک چرا من ! چرا من باید مایه درس عبرت بقیه بشم ! 

اما چن روز پیش سرچ کردم نوشته بود ک ما آدما قبل اینک بیایم این دنیا خودمون انتخاب میکنیم ک وارد کدوم بدن بشیم و با کدوم بدن زندگی کنیم و تو این امتحان قبول بشیم 

اونایی ک بدن بیمار انتخاب میکنن   یا پدر و مادرایی ک بچه بیمار انتخاب میکنن  اینا محبوبترن  خدا هواشونو  داره 

چون الان تو این دنیا سختی تحمل میکنن 

ولی اونایی ک بدن سالم دارن  امتحانشون  سختتره

یا اونی ک پولداره کلی کارمند داره  شاید از نظر دنیایی وضعش  توپ  باشه ولی همون مال دنیا وسیله امتحانش هس  اینک حق الناس  گردنش نیفته  یا کلاهبرداری  نکنه 

یا اونی ک خوشگله نسبت ب کسیکه زشته بیشتر   باید مواظب باشه ب گناه نیفته  همون خوشگلی وسیله امتحانش هست 

یا نوزادی ک وقتی بدنیا میاد از دست پرستار میفته  اونا اومدن فقط این دنیا رو ببینن و برن سریع نخاستن مرتبه روحشون  بالا باشه 

چون اگ با وجود امتحانهای سخت خدا تو این دنیا برنده بشیم درجه ما بیشتر از اوناست !

یادت باشه هدف این دنیا بدست آوردن پول و خوشی های دنیوی نیست و نبوده ! 

هدف ارتقا روحمون  بود 

امیدوارم یادت نره هدف خدا چی بوده 

پس از خداتم باشه ک اون بیماری ی جوری  حکم تخفیف ک میخوای وسیله بخری هست 

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

کاش نبود نخواستیم والا کاش نیافریده بود انقد زجرم داده که منتی سرم نداره اینارو آفریده که وجود داشته ...

تو ک داری این دنیا عذاب میکشی 

چرا آخرتتم خراب میکنی 

اگ از هر امتحانی درسشو  یاد نگیری خدا بازم همون امتحانو  ازت میگیره تا بالاخره یاد بگیری!

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

چی کار کنم از نوجوونیم تا الان گریم تموم نمیشع یه ذره حال دلم خوب میشه ، اما دوباره یه مشکل دیگه

مشکل تو زندگی همه هست بخدا  عزیزم 

زندگی هیچکس بدون مشکل نیست 

گرافیک  ک از عنصر کربن تشکیل شده   و یه سنگ بی ارزشه 

تو سختیهای  زیاد تبدیل ب الماس میشه 

همین خودش یه نشانه هست

خدا اینا رو برای ما آفریده  ک درک کنیم چطور با ارزش میشیم  ن برای بدست آوردن مال دنیا