2777
2789
عنوان

تشنج

786 بازدید | 38 پست

خستم داغونم نا امیدم از خدایی ک هرچی صداش میزنم جواب نمیگیرم 😭😭دلم شکسته .دخترم دوسالشه خیره میشه چند ثانیه نوارش امواج داره تو ام ار ای نوشته انژیوم وریدی خفیف یعنی رگای خونی .و دکترش میگه چندتا لکه سفید هس ک مشکلی پیش نمیاره هشت ماهه چهارتا دارو خورده جواب نمیده باز خیره اس 😭اخرین بار واسش دوماه کورتون نوشت ی چند روز بود خیرگیش رفته بود ولی باز امروز خیره شد امیدم نا امید شد انگار غم دنیا باز ریخت توسرم .😭😭😭پیش هرکی هم اینجا و توی بقیه برنانه ها رو زدم ی نوبت دکتر مخولاتی واسم بزنه نزد 😭😭دیگ چیکار کنم هرماه با شوهر کارگر دارم دوتومن خرج نوار مغز و ویزیت میدم و باز خوب نمیشه😭😭

به کجا خیره میشه

همه رفتند بخوابند و منم در به دری     فکر اینکه چه زمان کربلایم ببری... ادامه👈.     ببینید کی اومده خانم دکتر آیندتون❤ من صرفا برای اینکه اطلاعاتم در مورد بارداری زیاد بشه اینجا اومدم که بعد ها وقتی متخصص زنان زایمان شدم بتونم کمکتون کنم💙💙💙 لایک نکن برادررررر😠😬😬

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کدوم شهرین؟؟

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.
به کجا خیره میشه

عزیزم مگه فرق داره؟!

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.

نوع تشنجشون تشخیص داده شده یا ن؟؟

عزیزم مگه فرق داره؟!

نه میدونی راستش...

خدا انشالله بهت کمک کنه

گفتم شاید نمیدونما خدایی نکرده بتونه چیزی رو ببینه که شما نمیتونید

همه رفتند بخوابند و منم در به دری     فکر اینکه چه زمان کربلایم ببری... ادامه👈.     ببینید کی اومده خانم دکتر آیندتون❤ من صرفا برای اینکه اطلاعاتم در مورد بارداری زیاد بشه اینجا اومدم که بعد ها وقتی متخصص زنان زایمان شدم بتونم کمکتون کنم💙💙💙 لایک نکن برادررررر😠😬😬
شیراز

اگه امکام اصفهان اومدنو دارید 

دکتر مهوری عالین