2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره امشب

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.
چیکار کردی؟ حس میکنم زیر پام خالی شده نمیدونم چیکار کنم یا به کی بگم

افسردگی گرفتم ودرحال تاب اوری هستم درحال حاضر...

درسته و کاملا طبیعیه این حس داشته باشی

ورزش کن، خودتو سرگرم کن، با دوستات معاشرت کن و...

اگر خواستی درد ودل کنی خصوصی پیام بده من بهت گوش میدم دوستم و درکت میکنم❤🫂

فقط اشکامه ک میریزه  بغضه ک گلومو گرفته حتی حرفمم نمیاد  فقط میخوام چمدونمو بردارم و بی ...

طبیعیه

باید به خودت فرصت بدی تا دوره ی سوگ بگذره

سوگ بسته به مدت رابطت ۶ ماه الی ۱ سال زمان میبره

خودت تحت فشار نگذار

اره تو اوج عاشقانه هامون 

بارداربودم و خیلی خوشحال 

یهو اومدن گفتن ک شوهرم و جاریم ۲سال باهم دوست بودن و قرار ازدواج داشتن

حالا همون جاریم هرروز خونه مابود 

برادرشوهرمم در جریان بود 

هیچی دیگه حدود ۳سال تمام یه تنش و فشار تو زندگیمون بود 

دلزده شده بودم و ب طلاقم فکر میکردم

کلی مریض شدم و هنوزم آثارش هست

ولی بعدش بخشیدم و ول کردم

دیدم هیچ کس ب کتف چپش هم نیست 

فقط من دارم خودمو نابود میکنم

یک عدد اردیبهشتی جیگر😆😆
اگ جای من بودید چیکار میکردین ؟

تجربشو داشتم...روزها و شبا ی حوری میگذشت ک حالم حیلی بد بود ی روز صب بیدار شدم و دیدم حالم خوبه و دیگه مث سابق ناراحت نیستم...

فقط مناسفانه پروسه زمانبری ممکنه داشته باشه