سلام وقتتون بخیر
من ۳۰ سالمه و بچه ندارم با همسرم تو یه شهرک زندگی میکنیم همسایه مون که همکار همسرمم هست دخترش ۲۵ سالشه و پسرش هم سن منه خیلی خیلی با نگاهش اذیتم میکنه تا یه دقیقه از خونه بیام بیرون بخوام زباله ای چیزی بزارم یا یه کم هوا بخورم خودشو میرسونه بهم و الکی الکی حرف میزنه دوستم امروز گفت چندباری دیدم این آقا وایساده جلو خونشون زل زده به خونتون من چی لو ندادم ولی خب آدم موجهی هست حتی مداح مسجده ولی خب نگاهش و اینا اذیتم میکنه چند وقته دخترش و خانومش رفتارشون عوض شده مثلا دخترشو تو باشگاه قبلا میدیدم سلام علیک داشتیم جدیدا یه جور بدی رفتار میکنه یا خانومش چندباری تو مسجد و مراسمات دیدمش این اخیر خیلی رفتارش یه جوریه و حس بدی بهم میده امروز رفتم خونه دوستم که پشت خونه اینا هست سریع اومد پشت پنجره دوستم گفت بپز تو خونه مرده چرا اینجوری زاغ تو رو چوب میزنه؟؟؟ باز با دختر دوستم اومدم خونه براش وسیله گرفتم رفتم خونه دوستم همین امشب مرده بدو بدو اومد جلو خونه دوستم یجوری اومد که دوستم که در و باز سرش لخت بود مرده کلا دیدش نمیدونم چه رفتاری کنم یا به همسرم بگم یا نه مثلا امشب همسر من شیفته یا گاها ممکنه ۲۰ روز خونه نباشه وقتی نیست من خیلی حس بدی دارن تو خونه مخصوصا شبا نمیتونم با آرامش بخوابم
نمیدونم واقعا چه رفتاری کنم یا چجوری به همسرم بگم که متمدنانه رفتار کنه البته همسرم با من برخورد بدی نمیکنه ولی ممکنه رفتار بدی با اون آقا بکنه و خانواده ش متوجه بشن اخه دخترش و خانمش جدیدا یه جوری ان وخیلی حق به جانب هستن
ممنون میشم راهنمایی کنید؟؟