2777
2789
عنوان

افسردگی شدیدد...

433 بازدید | 26 پست

مجردم دو هفته از تاریخ پریم گذشته افسردگی شدید گرفتم از زندگی ناامید شدم هر روز هرشب موقع فیام دیدن درس خوندن توی ماشین مهمون می زنم زیر گریه اسم سفر خرید کردن برای عید هرچیی میاد می زنم زیر گریه شبا با گریه خواب می رم... این حجم حساس شدن واقعا به این موضوع ربط داره؟ اخه من درکل ادم شوخ و بیخیالم تقریبا این حجم افسردگی نرمال نیست

خاطرات مثل خون ازم میرن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۵ ساله اینطوریم برو پیش روانشناس اول لازم باشه خودش میگه به روانپزشکم نیاز داری یا نه من که روزی ۸ تا قرص مصرف میکنم 

و لطفا پشت گوش ننداز برو روانشناس نگو چیزیم نیست درست میشه منم اینحرفارو زدم که دیگه الان قرص جواب نمیده

ناراحتی در مورد یه موضوع ؟

زیاد هست کی دیگه ناراحتی نداره💔💔 ولی خب زیاد زیاد بزرگ نیستن رو همه چی حساس شدم مامانم می گه بریم خرید برای عید یا با دوستام می خوام برم مسافرت تق می زنم زیر گریه می گم من نمی رم

این افسردگی نیست که خیلی ها مشکلات دارن

مامانم گف بریم بازار زدم زیر گریه نمیام چیزی بخرم گفتن با دوستات برو مسافرت ی هفته ای می گم نمی رم می زنم زیر گریه

من ۵ ساله اینطوریم برو پیش روانشناس اول لازم باشه خودش میگه به روانپزشکم نیاز داری یا نه من که روزی ...

اخه من هر وقت ی ماه پریم عقب میوفته اینحوری می شم همیشه می گم می خندم تمروز استادم ی چیزی گفت زدم زیر گریه رفتم بیرون بنده خدا فقط گفت چرا حوابارو درست بدست میاری چپو راستو برای زدن گزینن تشخیص نمی دی((