2777
2789
عنوان

همسر شلخته

207 بازدید | 14 پست

همسرم بیش از حد شلخته است و اصلا به سرو وضعشم نمیرسه  لباسو  نمیزاره اتو کنم همونجور چروک میپوشه هزار تا لباس داره میره لباساشو میبخش برادر زاده و خواهر زادهاش خودش کهنه و   پاره میپوشه   لباساش لکه های   غیر  قابل پاک شدن میگیره  حتا سیاهم   انکار تو تعویض روغنی کار میکنه درحالیک  کارمنده  ... دیگه خسته شدم ازدستش    هرکی میرسه بهم میگ چرا به سرو وضع شوهرت نمیرسی  چرا انقدر شلخته است   منم میگم  خب چی کنم شما بیا برس ببینم میتونی  از راه برسه لباسای کثیفشو میزاره پشت مبل که باز بپوشه    

خیلی راحته لباس کهنه هاشو آتیش بزن اگ هم گفت اتو نباید بزنی یه قیچی میاری از وسط همشو تیکه پاره میکنی ک دیگ رعایت کنه 

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب لباس لک هاشو بنداز دور نتونه بپوشه. شوهر منم اگه به خودش باشه کثیف میپوشه من کهنه هارو دور از چشمش میندازم دور، هر روز لباسشو میندازم تو رخت چرکا یه تمیز میذارم بپوشه. بعدم پیراهناشو بعد شستن اتو کن آماده بذار هرروز یکیشو میپوشه 

خیلی راحته لباس کهنه هاشو آتیش بزن اگ هم گفت اتو نباید بزنی یه قیچی میاری از وسط همشو تیکه پاره میکن ...

از لباساش  انداختم رفت  رفتم براش لباس نو  چند دست خریدم  اگ ببینی چطور میپوشه  این لباسرو   چقد شلخته است  یه ادکلن نمیزنه  ‌‌‌‌‌‌‌‌لباسزمستانی خریدم براش  برد بخشید به  خواهر زاده اش چندتاشم برادر زاده هاش   

خب لباس لک هاشو بنداز دور نتونه بپوشه. شوهر منم اگه به خودش باشه کثیف میپوشه من کهنه هارو دور از چشم ...

پیراهن از رو بند  برمیداره هرچی  میگم بزار اتو کنم میگ نمیخواد    ولشکن    

خب لباس لک هاشو بنداز دور نتونه بپوشه. شوهر منم اگه به خودش باشه کثیف میپوشه من کهنه هارو دور از چشم ...

باور کن  براش  چند دست نو خریدم به چند روز نکشیذ  لکه لکه اش کرد  انگار روغن  ماشین روش ریخته  

از لباساش  انداختم رفت  رفتم براش لباس نو  چند دست خریدم  اگ ببینی چطور میپوشه&n ...

با زبون نمیتونی درستش کنی؟؟ شوهر منم اوایل وحشتناک شلخته بود مادرشوهرم میگفت مرد اصلا شلخته نباشه یعنی زنه چ معنی داره مرد مرتب باشه 😐😐 منم میگفتم اگ مرتب باشی فلان کادو رو بهت میدم فلان کارو میکنم دیگ مرتب شده الان خیلی

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

با زبون نمیتونی درستش کنی؟؟ شوهر منم اوایل وحشتناک شلخته بود مادرشوهرم میگفت مرد اصلا شلخته نباشه یع ...

خیلی بهتر  شده قبلا میرفت   دستشوییی   با دمپای  دستشویی  میامد رو فرش نافش     پر اشغال میشد  من   با بدبختی  حالیش کردم     درست شد   اصلا  دوره نامزدی اینجور نبود بعد عروسی فهمیدم انقد کثیفه

پیراهن از رو بند  برمیداره هرچی  میگم بزار اتو کنم میگ نمیخواد    ولشکن&nb ...

مگه هرروز لباس رو بند دارین؟ من هفته ای یه بار لباس میشورم‌. اتویی هم همون موقع انجام میدم دیگه نمیمونه... کسی که از بچگی شلخته بوده سخته تغییر دادنش کامل درست نمیشن. لباسش میندازه پشت مبل مجبورش کن خودش برداره یا جورابش و... بلکم بهتر شه

با زبون نمیتونی درستش کنی؟؟ شوهر منم اوایل وحشتناک شلخته بود مادرشوهرم میگفت مرد اصلا شلخته نباشه یع ...

همین مادرای   ناتوان مغزی  باعث میشن     پسراشون   اینجور بشن مادرشوهر من خودش  اصلا اهمیت نمیده

مگه هرروز لباس رو بند دارین؟ من هفته ای یه بار لباس میشورم‌. اتویی هم همون موقع انجام میدم دیگه نمیم ...

اتو میکنم  بخدا هروزم لباسشویی روشنه هروز  لباس میشورم خب بچه دارم .. همسایه امون بهم میگ  تو چقد لباس  میشوری  همیشه لباس رو بند  داری  میارم  اونایک  چروک  اتو میکنم لباساشم جنسی  میخرم   ک اتو نخواد ....  ولی چند تا داره  چروک     میشن میخوام بندازم دور اونارو   همیشه    ازدستم در میره  یکیش ک  اتو نشده اس میپوشه  

همین مادرای   ناتوان مغزی  باعث میشن     پسراشون   اینجور بش ...

واقعا 😐💔من بعضی وقتا حالم بد میشد ی کارایی میکرد 

سلام دوستان

من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی هستم و فرصتی برام باقی نمونده

باید ۱۰۰ تا زوج که در ۵سال اول ازدواجشون هستند، هم زن و هم شوهر پرسشنامه یک ربع عه‌ای رو جواب بدن

ممنون میشم اگر این شرایط رو دارید به سوالات پاسخ بدید یا این لینک رو برای افراد مناسب ارسال کنید🦋🌹

https://survey.porsline.ir/s/hDS7eXu