2777
2789
عنوان

به نظرتون چی میشه که خدا به یکی بچه نمیده...

| مشاهده متن کامل بحث + 849 بازدید | 79 پست
خواهر بزرگ منم ۲۲ ساله در حسرت بچه است هزارتا دکتر رفت نشده که نشده  دوستان براش دعا کنید شاید ...

الهی به حق امام رضا که میدونه چه ارادتی بهش دارم چشم و دل خواهرتون روشن بشه 

کاربر سال ۹۷ هستم تعلیق شدم نمیدونم بخاطر چی 😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خدا کار بیهوده انجام نمیده. نعوذا بالله و بسیااااار بسیاااار به بنده هاش مهربونه. و به عاقبت ...

دقیقا نظر خودم همینه 

ان شاءالله که تا الان بندگیشو کرده باشم هر چند خیلی خطاکارم

قضاوت نکردم، درد خودم رو گفتم. پدر نامردم مریض بود بیماری ژنتیکی داد ب من و خواهرم و خواهرم در اثر ...

چند سالتونه؟

پدرتون از کجا میدونست بیماره؟

خدا خواهرتون رحمت کنه روحش شاد

اتفاقا هیچ وقت اصرار نکردم  راضی به صلاحش بودم  من فقط آرزو دارم که بچه داشته باشم نا زن ...

ببین وقتی نمیشه و تلاش کردی و نشده یعنی‌ یک کلمه نمیخواد برات و هیچ کس جز خدا نمیدونه 

همه چی خوب میشه تلاش کن 
چند سالتونه؟ پدرتون از کجا میدونست بیماره؟ خدا خواهرتون رحمت کنه روحش شاد

۲۵

دکتر توی جبهه گفته بود مریضه بعد هم علائمش روی بدنش بود و ب نادرم گفتن توی حبهه شیمیایی شده.

بخاطر ژن معیوب بدن دستور ساختن توده میده.

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
۲۵ دکتر توی جبهه گفته بود مریضه بعد هم علائمش روی بدنش بود و ب نادرم گفتن توی حبهه شیمیایی شده. بخ ...

ینی میدونستن و بچه دار شدن ؟ 

😔

ینی میدونستن و بچه دار شدن ؟  😔

مریض بودنش ک مشخص بود. ولی گفتن توی جبهه اینطوری شده، مادرم هم ک نمیدونست و باور کرد. 

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
متاسفانه این عدد خیلی بالاست  ینی تنبلی شدیده

نگران نباش تنبلی درمان داره

واسه من عددش خیلی خیلی پایینه یعنی تخمک ها از بین رفتن و این درمان نداره

توکلت به خدا باشه

ان شاءالله هر چی صلاح باشه همون اتفاق بیفته

خدا بخواد بچه بده دیگه سن و جواب آزمایش و جواب سونوگرافی مهم نیست فقط خدا باید بخواد

مریض بودنش ک مشخص بود. ولی گفتن توی جبهه اینطوری شده، مادرم هم ک نمیدونست و باور کرد. 

ای وای 

ناراحتیتو درک میکنم 

حق هم داری واقعا