2777
2789
عنوان

به نظرتون چی میشه که خدا به یکی بچه نمیده...

| مشاهده متن کامل بحث + 849 بازدید | 79 پست
نگران نباش تنبلی درمان داره واسه من عددش خیلی خیلی پایینه یعنی تخمک ها از بین رفتن و این درمان ندار ...

دقیقا درست میگی 

من فقط مشکلم تنبلی هستش در حالی که خیلی ها با همین مشکل چند تا بچه دارن نمونش خواهر خودم که از منم بدتر بود دو تا دختر داره خداروشکر

من میدونم به دلم افتاده طبیعی بدون هیچ دارویی باردار میشم ان شاالله 

فقط باید صبر داشته باشم 

کاربر سال ۹۷ هستم تعلیق شدم نمیدونم بخاطر چی 😐
دقیقا درست میگی  من فقط مشکلم تنبلی هستش در حالی که خیلی ها با همین مشکل چند تا بچه دارن نمونش ...

اریه

دقیقا باید به این باور برسی

اما خودت رو تقویت کن رژیم سالم خواری داشته باش و به چیزای خوب فکر کن 

ان شاء الله به زودی باردار میشی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اصلا 

قرص اوابوست آمریکایی بخر و بخور فقط زمان خرید حتما بگو زنانه می‌خوام خیلی هم گرون هست من از داروخانه دکتر حسینی روبروی بیمارستان آرش خریدم .پریودی تنظیم می‌کنه .تنبلی تخمدان از بین میبره .کیفیت تخمک هم بالا می‌بره

قرص اوابوست آمریکایی بخر و بخور فقط زمان خرید حتما بگو زنانه می‌خوام خیلی هم گرون هست من از داروخانه ...

ان شاالله بار دار میشی و بچه ات دختر میشه من به دونفر گفتم خوردن و دختر دار شدن

قرص اوابوست آمریکایی بخر و بخور فقط زمان خرید حتما بگو زنانه می‌خوام خیلی هم گرون هست من از داروخانه ...

اتفاقا ۵ ماه مصرف کردم برای وقتی میخواستم ای یو ای کنم 

به زور یه دونه تخمک داشتم که ای یو ای هم نانوفق شد

کاربر سال ۹۷ هستم تعلیق شدم نمیدونم بخاطر چی 😐