2777
2789
عنوان

به نظرتون چی میشه که خدا به یکی بچه نمیده...

| مشاهده متن کامل بحث + 849 بازدید | 79 پست

چون مطمئن هست باعث زجر و بدبختبش میشه

ما یه فامیل داشتیم. زنو شوهر عاشق هم. مرد کار میکرد وضعشون خوب. طلا. خونه ماشین همچی

فقط بچه نداشتن. از صب تا شب به درگاه خدا نالبد نالید. تا خدا بهش بچه داد. اول از همه شوهرش ورشکست شد. بعدش معتاد شد. بعدش کلا ول کرد رفت. الان این زنو دوتا بچش با کمک مردم  روزگار میگزرونن. خیلی گریه میکنه. و ناراحته 

با تمام وجودم درکت می کنم من بعد ۴سال باردار شدم ی نذری میگم انجام بده من با این نذر حاجت گرفتم توسل به حضرت معصومه سلام الله علیها کن اگر نی نی  دختر شد بذار معصومه اگر پسر شد اسم  یکی  از اهل بیت بذار روش بعد مثلا ۴۰ روزش شد ببریش حرم و اونجا به زائرا مثلا در حد توانت شیرینی پخش کنی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضی وقتا فکر میکنم میگم اگر پیر شدم و بچه نداشتم چی ؟ اگر کسی سراغی ازم نگرفت چی؟ حتی اگر مردم کس ...

ایشالا که بچه دار بشی، ولی از کجا مطمئنی بچه دار هم شدی بچه ات سراغی ازت بگیره یا برات فاتحه بخونه؟

همینطور که ما برای یک آدمی ک رفتی ۱ سال منتظریم هزار التماس و درخواست ب خدا برش گردون .ببین واقعا بعصی حکمت های خدادنه من نه تو نه هیچ کس الان نمی‌فهمه شاید ب گذر زمان بفهمی شاید هم آخرش بگی شکر خدا که نشد واقعا این شرایط که خودمون از زنده بودن و زندگی ترسناک الانمون ناراحت و افسرده پشیمونیم و ترسیدیم از این شرایط واقعا دنبال بچه نباش یک نفر کمتر از این موقعیت زندگی آرومتر 

همه چی خوب میشه تلاش کن 

خواهر بزرگ منم ۲۲ ساله در حسرت بچه است هزارتا دکتر رفت نشده که نشده 

دوستان براش دعا کنید شاید خدا صدای یکیو شنید الان هم تو پروسه درمان هستن شاید این سری درمانشون جواب داد به دعای شماها 

کمال چه مرحلیه؟

کمال هر فرد فرق داره 

ولی اون مرحله ای هست که با سمفونی جهان هماهنگ میشه

شادی و غمش توی جهان حل میشه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
شاید خدا دیده خیلی صبورم اینجوری میکنه  هان؟

منم ۱۱ ساله چشم انتظارم.. 

خسته و داغونم. همش دکتر و دوا و درمون... 

این ماه کلی امید داشتم اما باز پریود لعنتی از راه رسید..

نمی دونم دیگه باید به کی و چی پناه ببرم‌ 

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شاید خدا دیده خیلی صبورم اینجوری میکنه  هان؟

عزیزم خدا کار بیهوده انجام نمیده. نعوذا بالله

و بسیااااار بسیاااار به بنده هاش مهربونه.

و به عاقبت همممممه چی، عالمه.

اینا رو کنار هم بذارید متوجه میشی که حتما دلیلی داره و دلیلش به نفع خودتم هست. پس صبر کن و دعا کن. و فقط سعی کن بندگی کنی. خدا خودش بلده خدایی کنه....

پ.ن: منم خیلی وقته منتظر هستم...

خواهر بزرگ منم ۲۲ ساله در حسرت بچه است هزارتا دکتر رفت نشده که نشده  دوستان براش دعا کنید شاید ...

وای ای خداا. 

ان شاالله زود زود بچه دار بشه. 

منم ۱۱ ساله..‌ 

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از خدا میخوام هیشکیو با موضوعات خارج از تحمل امتحان نکنه من سر بچه اول دوسال طول کشید حامله بشم خیلی ...

منم پارسال یه سقط داشتم که حتی نفهمیدم خارج از رحم بود یا پوچ ولی اون موقع اصلا ناراحت نبودم نمیدونم چرا

کاربر سال ۹۷ هستم تعلیق شدم نمیدونم بخاطر چی 😐