چرا آخه😢خسته شدم واقعا بچم پارسال اصلا مریض نمیشد نهایت یکی دوبار در طول پاییز وزمستون سرما میخورد ولی امسال که مدرسه میره دوسه هفته یه بار تب میکنه گلوش عفونتمیکنه بهنظرتون از مدرسه ست؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ... 🥀🥀🥀🥀💔💔 پرنده ای کهــ رفت بگذارد برود....💔 هوای سرد بهانهــ است .... هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
چقد بده ادم کلافه میشه😢پارسال به خودممیگفتم خداروشکر بچههام زیاد مریض نمیشن امسال از دماغم در اوم ...
دقیقااا پسر من هیچ سالی مثل امسال منو اذیت نکرد همش تب و سرفه و مریضی واقعا کلافه شده بودم
خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ... 🥀🥀🥀🥀💔💔 پرنده ای کهــ رفت بگذارد برود....💔 هوای سرد بهانهــ است .... هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔