2777
2789

چرا آخه😢خسته شدم واقعا بچم پارسال اصلا مریض نمیشد نهایت یکی دوبار در طول پاییز و‌زمستون‌ سرما میخورد ولی امسال که مدرسه میره دو‌سه هفته یه بار تب میکنه گلوش عفونت‌میکنه‌ به‌نظرتون از مدرسه ست؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله پسر منم همش مریض میشه

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

با اینکه‌معلمشون تاکید میکنه‌بچه‌های مریض نیان مدرسه و‌لی بعضیا باز پامیشن میرن مدرسه،دختر من هردفعه‌مریض میشه‌تا چندروز‌ نمیزارم بره ولی بعضیا خیلی بیخیالن

اره براش خریدم‌بهش‌بدم‌ممنون چیز دیگه ای هم لازمه بهش بدم؟

آلوئه ورا بخر اون ژل داخلشو مکعبی خورد کن بزار با اب بجوشه عسل و تخم شربتی هم بهش اضافه کن بهش بده 

انشالله ک دیگه سرما نمیخوره⁦❤️⁩

پسر منم همین بوده کلا ازبس ویروس جدید ساختن که نمیشه در سالم بود در طول سال من خودم سه بار در حد بست ...

اره امسال کلا عجیب بود خسته شدم از مریضی فقط دعا میکنم زمستون لعنتی زودتر گورشو گم‌کنه،مامانم‌ ضعیفه همش‌مریضه خودمم‌همینطور،دختر کوچیکمم از خواهرش میگیره،هر دوشون رو‌بردم طب سنتی تل‌گیری براشون‌انجام داد ولی فرقی نکرد باز مریض میشن

دقیقا،پرده گوش پسر من سوراخ شد از شدت عفونت.خر روز مریضه

𝑬𝒗𝒆𝒓𝒚𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒚𝒐𝒖 𝒅𝒆𝒔𝒆𝒓𝒗𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒃𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒓𝒔, 𝒃𝒆 𝒑𝒂𝒕𝒊𝒆𝒏𝒕  هر چیزی که لایقشی مال تو میشه. صبر داشته باش.️ ☺️

دقیقا،پرده گوش پسر من سوراخ شد از شدت عفونت.خر روز مریضه

اخ طفلی،گناه دارن بچه ها مادرا چقد باید حرص بخورن،ان شالله زودتر‌زمستون‌تموم‌شه مریضی هم بره

دختر کوچیک‌منم‌به خاطر عفونت زیاد براش امپول امپی سیلین زدن پرستار زد به عصب پاش،پای بچمو‌اسیب زده دوماهه درگیریم‌هنوز‌خوب‌نشده😢

چقد بده ادم کلافه میشه😢پارسال به خودم‌میگفتم خداروشکر بچه‌هام زیاد مریض نمیشن امسال از دماغم در اوم ...

دقیقااا پسر من هیچ سالی مثل امسال منو اذیت نکرد همش تب و سرفه و مریضی واقعا کلافه شده بودم

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔