2777
2789

الکی نیست کسی واقعا بدونه بهتون بگه 

هم خودتون هم اطرافیان

بنظرتون دیگه امیدی می مونه

حتی بگه چندین سال بعد

بنظرتون ندونستنش بهتر نیست

من دوست داشتم بدونم حداقل بهتر استفاده کنم

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....

یبار خواب دیدم بهم گفتن ۲۸ سالگی ساعت چهار صبح میمیری. حقیقتا نه نمی‌ترسم اعتقاد ندارم اگرم مردم که مردم 🤣

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه بار تو خواب بهم گفتن 24 اردیبهشت فلان‌جا تصادف میکنی و خواهی مرد 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
بحث مردن نیست منم میگم مرگ از زندگی شاید زیباتر باشه اما زندگی روزمره ت مختل میشه

نه نشده من دوسال پیش فک کنم خواب دیدم مختل نشده اوکیم.‌خوابه دیگه هیچکس زمان مرگ دیگرو نمیدونه

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
این شخص میدونه

باور ندارم و نداشته باش و دنبالشم نباش