2777
2789
عنوان

همه بیایید اگر کسی تاریخ مرگ رو بهتون بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 873 بازدید | 33 پست
چرا عزیزم برای یه شخصی رو گفت درست دراومد

از خودت بپرس ایشون کیه خداست اگر جوابش بله بود بله ایشون زمان مرگ ادمارو میدونه

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوست داشتم بدونم حداقل بهتر استفاده کنم

امکان داره یکساعت دیگه تموم باشه

ممکنه هم پنجاه سال دیگه.

کسی که بخواد استفاده کنه براش چه فرقی داره....

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود] 

از خودت بپرس ایشون کیه خداست اگر جوابش بله بود بله ایشون زمان مرگ ادمارو میدونه

البته الان کسایی رو که دوستشون دارم گفته طول عمرشون خوبه

اما با وجود اعتقادی که بهش دارم من آرامش ندارم

من به شخصه ترجیح میدم قبل ۵۰ سالگی بمیرم چون نه دلم می خواد ازدواج کنم نه دل می خواد توی پیری سربار کسی بشم 

راستش حتی اگه همین الانم بمیرم برام اهمیتی نداره چون به نظرم به اندازه کافی زندگی کردم اما اگه میتونستم حدود ۶ یا ۷ سال دیگه هم زنده بمونم بهتر هم میشد اما بازم مشکلی نیست 

ولی اگه بگن قراره مرگم دردناک باشه اون موقع مسئله فرق میکنه و پلم نمی خواد بمیرم ترجیحا یه مرگ بدون درد مثل مرگ توی خواب دوست دارم

من همه ش بهش فکر می کنم اصلا زندگی نمی کنم

به چشم یه چیز طبیعی نگاهش کنین فکر کردن زیاد بهش باعث ازار خودتون میشه

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....
امکان داره یکساعت دیگه تموم باشه ممکنه هم پنجاه سال دیگه. کسی که بخواد استفاده کنه براش چه فرقی دا ...

درست میگین کسی که واقعا بخواد استفاده کنه استفاده میکنه

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....
واقعا دارم عذاب می کشم بخصوص من که تنهام

چرا تنهایین