2777
2789

سلام خانوما شبتون بخیر

خانوما من اردیبهشت عروسیمه

میخوام برا رقص تانگوم برم کلاس رقص بنظرتون لازمه برا رقص عادی دو نفرمونم بریم کلاس؟بنظر خودم رقص عادیمونو خودم تمرین کنم هم هزینه کم شه هم اینکه هر دو رقص حالت مصنوعی مانندی نداشته باشن

حالا میشه شمام نظرتونو بگین

و اینکه خانوما من رقص تانگو با رقص دو نفرمونو پشت سر هم بکنیم یا فاصله بندازیم اخه چجوری فاصله بندازیم میشه راهنمایم کنینننن خواهرااانه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم خوشحالم که عروسیت نزدیکه بالاخره به حاجتت رسیدی 💖💖 خیلی خیلی برات خوشحال شدم برات آرزوی خوشبختی و آرامش ابدی دارم ایشاالله سفید بخت بشی عزیزم 

لطفا برام یدونه آیه الکرسی بخونید کارای مهاجرت ام‌  اوکی بشه بتونم برم به‌سرزمین‌رویاهام و به آرزوهام برسم🥲🥲🥲 کسی خوند بگه منم به نیت اش بخونم🙂