2777
2789
عنوان

هیزی کردن مریضیه یاچی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 935 بازدید | 47 پست
نه بابا بنده خدا نامزد داره

نمیدونم  دیگ قصدش چی بوده که به مادر گفته 😂😂 ولی به نظر من ک سلام کردن ایرادی نداره به همسایه  حالا همسن باشه و شناخت داشته باشیم 

پسر همسایه ما خیلی هیزه میدونم با دخترای زیادیم هست برای همین بی محلی میکنم بهش ک فکری واس خودش نکنه 

منم بخواد اضاف کنه بهشون 

نمیدونم  دیگ قصدش چی بوده که به مادر گفته 😂😂 ولی به نظر من ک سلام کردن ایرادی نداره به همسایه ...

منم از همین میترسم یکی درموردم اینجکری فکر کنه خلاصه نگاه کنی میگن هیزه نکنی میگن اُمُّلِ

🙋‍♂️پسر هستم.دعا نویسیِ برادران جعفری(به جز اصغر)😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از همین میترسم یکی درموردم اینجکری فکر کنه خلاصه نگاه کنی میگن هیزه نکنی میگن اُمُّلِ

ببین شما احتمالا سنت کمه در اینده میخوای بری جایی کار کنی همکار خانم داشته باشی همسن خودتون نباید سلام کنی؟ 

هیزی یعنی خیره شدن  نگاه بد